Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Moottoritien ylittävän sillan korjaus alkaa Nurmijärvellä – vaikuttaa liikenteeseen

Helsinki–Tampere-moottoritien ylittävän Nurmijärven risteyssillan korjaaminen aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Siippoontiellä.

Kyseisen Kirkonkylässä sijaitsevan risteyssillan korjaustyö alkaa huhtikuussa ja sen on määrä valmistua elokuussa.

Korjaustyön aikana risteyssillan pintarakenteet uusitaan. Pintarakenteiden uusimisen aikana käytössä on kaksi ajokaistaa ja kavennettu kevyenliikenteenväylä. Nopeusrajoitus alueella on töiden ajan 30 kilometriä tunnissa.

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ely-keskus. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Alkamassa on myös toinen sillankorjaustyö moottoritien läheisyydessä, joka vaikuttaa nurmijärveläisten kulkemiseen.

Tässä kuussa alkaa nimittäin Lautmäen risteyssillan korjaus moottoritien ylittävällä Keimolantiellä Vantaalla.

Lautmäen risteyssillan korjaus sisältää reunapalkkien ja kaiteiden kunnostustöitä maaliskuusta toukokuuhun, sekä pintarakenteiden uusimisen toukokuun puolesta välistä elokuuhun saakka.

Lautmäen risteyssillalla on reunapalkkitöiden aikana käytössä kaksi ajokaistaa ja kavennettu kevyenliikenteenväylä. Nopeusrajoitus on työmaiden kohdalla 50 kilometriä tunnissa.

Pintarakenteiden uusimisen aikana nopeusrajoitus pudotetaan 30 kilometriin tunnissa. Pinta-rakennevaiheessa käytössä on vain yksi ajokaista ja liikenne sillalla on ainoastaan yksisuuntainen.

Vastakkaiseen suuntaan kulkeva liikenne joutuu kiertämään muun tieverkon kautta. Sillalla on käytössä kuitenkin erikoisjärjestelyt siten, että bussiliikenne pystyy kulkemaan.