Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona vaikuttaa myös Nurmijärven urheiluseuroihin – toiminta tauolla

Koronavirus vaikuttaa myös paikallisiin urheiluseuroihin.

Esimerkiksi Nurmijärven suurin jalkapalloseura NJS on keskeyttänyt kaiken seuran harjoitus-, harjoitusottelu- ja turnaustoiminnan maaliskuun loppuun asti. Nurmijärven Sähkö Areena, eli kuplahalli on suljettuna maaliskuun loppuun asti.

Myös Rajamäen Kehitys kertoo Facebook-sivullaan noudattavansa valtioneuvoston kehotusta ja keskeyttää kaiken ohjatun toiminnan ainakin maaliskuun loppuun asti.

Jääkiekkopuolella Suomen Jääkiekkoliitto on päättänyt pysäyttää kaikki liiton alaiset alueelliset ja valtakunnalliset sarjat, ja sen lisäksi Kurra Hockey ry:n hallitus on päättänyt keskeyttää kaikkien joukkueiden harjoitukset toistaiseksi.

Sama koskee ringetteä, jossa ensin liitto keskeytti sarjat, tapahtumat ja turnaukset ja sen jälkeen Nurmijäri Seven Ringettesin hallitus päätti keskeyttää kaikkien seuran joukkueiden harjoitukset toistaiseksi.

Naisten salibandyn SM-sarjaa pelaava SB-Pro joutui jo viikonloppuna jättämään pelit kesken, kun Salibandyliitto katkaisi miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten Divarin osalta sarjatoiminnan toistaiseksi. Korona vaikuttaa pääsarjojen lisäksi muihinkin joukkueisiin, sillä kaikkien Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta.

SB-Pron tiedotteesta käy ilmi, että nurmijärveläisen salibandyseuran hallitus on päättänyt keskeyttää myös muiden seuran joukkueiden yhteiset harjoitustoiminnat, vanhempainillat ja vastaavat ryhmätapahtumat toistaiseksi.