Korona vaikuttaa myös Nurmijärven urheiluseuroihin – toiminta tauolla

Riikka Laine

Koronavirus vaikuttaa myös paikallisiin urheiluseuroihin.

Esimerkiksi Nurmijärven suurin jalkapalloseura NJS on keskeyttänyt kaiken seuran harjoitus-, harjoitusottelu- ja turnaustoiminnan maaliskuun loppuun asti. Nurmijärven Sähkö Areena, eli kuplahalli on suljettuna maaliskuun loppuun asti.

Myös Rajamäen Kehitys kertoo Facebook-sivullaan noudattavansa valtioneuvoston kehotusta ja keskeyttää kaiken ohjatun toiminnan ainakin maaliskuun loppuun asti.

Jääkiekkopuolella Suomen Jääkiekkoliitto on päättänyt pysäyttää kaikki liiton alaiset alueelliset ja valtakunnalliset sarjat, ja sen lisäksi Kurra Hockey ry:n hallitus on päättänyt keskeyttää kaikkien joukkueiden harjoitukset toistaiseksi.

Sama koskee ringetteä, jossa ensin liitto keskeytti sarjat, tapahtumat ja turnaukset ja sen jälkeen Nurmijäri Seven Ringettesin hallitus päätti keskeyttää kaikkien seuran joukkueiden harjoitukset toistaiseksi.

Naisten salibandyn SM-sarjaa pelaava SB-Pro joutui jo viikonloppuna jättämään pelit kesken, kun Salibandyliitto katkaisi miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten Divarin osalta sarjatoiminnan toistaiseksi. Korona vaikuttaa pääsarjojen lisäksi muihinkin joukkueisiin, sillä kaikkien Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta.

SB-Pron tiedotteesta käy ilmi, että nurmijärveläisen salibandyseuran hallitus on päättänyt keskeyttää myös muiden seuran joukkueiden yhteiset harjoitustoiminnat, vanhempainillat ja vastaavat ryhmätapahtumat toistaiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Sääksin alkukesän suositut saunaillat peruttu – "Seuraamme tilannetta"
 2. Nurmijärven uimarannat aukeavat – käyttäjiä suositellaan pitämään kahden metrin turvavälit
 3. Eppu Normaalin keikka Taaborilla perutaan – oli jo loppuunmyyty
 4. Eroselvitystä vaatineelta Maiju Tapiolinnalta runsaasti kritiikkiä Keusotelle – "Jos kyse olisi yksityisestä yrityksestä, niin olisi johto vaihtunut"
 5. Nurmijärven kuntatalous keikahti päälaelleen – miljoonien ylijäämä vaihtumassa yli kahdeksan miljoonan alijäämäksi
 6. Sääksin rantakahvila avautuu – tuhopolton vauriot korjattu
 7. Energiayhtiö palkitsee hyvää mieltä levittäviä harrastusseuroja 5 000 eurolla – Voittajia valitsemassa suosikkitubettaja Roni Back
 8. Keusoten puhelinpalvelussa teknisiä ongelmia – palvelukatkoksia ja puheluiden ruuhkautumista
 9. "Monen tilanne mennyt koronaepidemian aikana huonompaan suuntaan" – Sininauhasäätiö avaa taas toimintojaan
 10. Poliisi ihmettelee leväperäisyyttä: Kymmenissä yrityksissä avattiin yritystilejä puhelimessa tarkastamatta henkilöllisyyttä – Vantaalaisen vuokrausyrityksen nimissä huijattiin omaisuutta 120 000 euron edestä
 11. Nurmijärven kirjastot avaavat 2,5 kuukauden tauon jälkeen – palvelevat läpi kesän
 12. Herttoniemen pyöräturman kuorma-autoilija kiistää syyllistyneensä rikoksiin, poliisi epäilee törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta
 13. Laki tiukkenee: Pientä lasta ei saa kuljettaa lyhyttäkään matkaa ilman turvalaitetta, edes taksissa
 14. Suurin työttömyyskassa ennustaa kirpeitä lukuja koronakeväälle – hakemustenkin käsittelyt venyvät yliajalle
 15. Hurjaa kasvua työttömissä työnhakijoissa Uudellamaalla – lomautettujen määrä nousi 3 400 prosenttia

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.