Korona karsii tapahtumia – Nurmijärvi Open peruuntuu, juhlaspesiaali ja Erin siirtyvät

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeusolot vaikuttavat seuraavan kuukauden aikana monella tavoin myös kulttuuritilaisuuksiin ja muihin kokoontumisiin myös Nurmijärvellä.

KoskaNurmijärven kunta noudattaa valtioneuvoston suosituksia, julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Esimerkiksi Nurmijärvi Open, joka on Nurmijärven suurimpia vuotuisia tapahtumia, peruuntuu tältä keväältä. Tapahtuma piti järjestää 9. toukokuuta Klaukkalassa.

Kunnan kulttuuripalveluiden tälle keväälle sovitut Monikkosalin tapahtumat siirretään puolestaan marraskuulle.

Siirto koskeeRed Nose Companyn Don Quijote – 7 veljestä juhlaspesiaalia, joka piti järjestää 21.3. ja Erinin keikkaa, joka piti pitää 28.3.

Red Nose Companyn Don Quijote – 7 veljestä juhlaspesiaalisiirtyy pidettäväksi perjantaina 13.11.2020 kello 19 ja Erinin keikka torstaina 19.11.2020 klo 19.

Ostetut liput käyvät uudelleen aikataulutetuissa tapahtumissa sellaisenaan.

Mikäli tapahtuman uusi ajankohta ei sovi lipun ostaneelle, voi lipun hinnan palautusta hakea Lippupisteestä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/. Palautus koskee vain varsinaista lipun hintaa, ei palvelu- ja toimitusmaksuja.

Palautuksen haku on tehtävä 30.4.2020 mennessä. Palautusten maksamisessa voi olla työn ruuhkautumisen vuoksi viiveitä. Lisätietoa saa Lippupisteen verkkosivuilta.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut