Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uimahalli, jäähalli ja kirjastot kiinni – näin valmiuslaki vaikuttaa nurmijärveläisiin

Koronaviruksen aikaan saamat poikkeusolot sulkevat nyt myös Nurmijärven kunnan toimipisteitä hyvin laajasti seuraavan kuukauden ajaksi.

Klaukkalan jäähalli ja Rajamäen uimahalli suljetaan tiistaina 17.3.

Nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, Monikko, Rajakaari, museot sekä kirjastot suljetaan ja kirjastoauto lakkaa kiertämästä keskiviikkona 18.3. alkaen. Kirjaston laina-aikoja pidennetään siten, että valtioneuvoston asettamalta sulkuajalta ei kerry sakkomaksuja.

Kunta kertoo tiedotteessaan myös, että ne kunnan työntekijät on ohjeistettu etätyöhön, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

– Tästä johtuen kunnanvirastolla asiointi ohjataan puhelimessa tai sähköpostilla tapahtuvaksi. Yhteystiedot löytyvät kunnan kotisivuilla nurmijarvi.fi, kunta opastaa.

Kunta noudattaa muutoinkin valtioneuvoston suosituksia ja sen vuoksi kunnan alueella suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla ja julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön.

Lisää tietoa valmiuslain vaikutuksista kunnan varhaiskasvatukseen ja kouluihin löydät täältä.

Kunta pyytää myös huomioimaan, että vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä ja hoitolaitoksissa on kielletty.