Keuke varautuu neuvomaan pandemian seurauksista kärsiviä yrityksiä – myös koulutustapahtumat verkkoon

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) siirtää koulutustapahtumansa verkkoon. Tiistaina 17. maaliskuuta Nurmijärvellä pidettäväksi suunniteltu Joka yrittäjän talouskoulu toteutetaan livestreamina verkon kautta. Tapahtumaan ilmoittautuneille ilmoitetaan muutoksesta henkilökohtaisesti, mutta Keuken kotisivuilta löytyvä tapahtumalinkki on avoin kaikille.

– Toimimme nyt valtioneuvoston suositusten mukaisesti emmekä järjestä isoja yleisötapahtumia pandemian aikana. Haluamme kuitenkin tarjota suunnitellut koulutustapahtumat asiakkaillemme ja siihen verkko tarjoaa hyvän vaihtoehdon, Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen kertoo.

Keuken toiminta jatkuu pandemiasta huolimatta normaalisti. Asiakkaita tavataan ja yrityksiä neuvotaan. Keukessa varaudutaan myös pandemiasta aiheutuvan ylimääräisen neuvonnan järjestämiseen.

– Toimimme kaikin puolin vastuullisesti ja tehostamme tilojemme siivousta ja käsihygieniaa. Ohjeistamme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme, että flunssaoireisena ei tulla paikalle. Meillä on mahdollista tarvittaessa tehdä neuvontaa myös etätyönä ja olla yhteyksissä asiakkaisiin verkkoneuvotteluna tai puhelimitse.

Pekkarinen toteaa, ettei Keukessa voida vielä tarkkaan tietää, mitä kaikkea erityistilanne tulee aiheuttamaan paikallisessa yrityskentässä.

– Monenlainen rahoitus- ja kriisineuvonta tulee varmasti lisääntymään. Autamme parhaamme mukaan ja olemme varautuneet siirtämään myös kesälomiamme, mikäli neuvonnan tarve lisääntyy merkittävästi.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut