Koronatilanne vaikuttaa myös jopo-luokalle hakemiseen – hakuaikaa pidennetty

Kuvituskuva. Arkisto/Armi Suojanen

Joustavan perusopetuksen hakuaikaa on Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan jatkettu koronatilanteen vuoksi 29.4. asti. Myös haastattelut siirtyvät toukokuulle.

Poikkeustilanteesta johtuen hakulomakkeiden palauttamisesta pyydetään olemaan yhteydessä jopo-koulujen koulusihteereihin: Urheilupuiston koulu (Klaukkala) puh. 040 317 2791 ja Seitsemän veljeksen koulu (Rajamäki) puh. 040 317 2884.

Jopo-ryhmät on tarkoitettu Nurmijärven kunnan 8.–9.-luokkien oppilaille, joilla on vaara jäädä ilman peruskoulun päättötodistusta tai heillä on vaikeuksia suoriutua opinnoistaan muun muassa heikon koulumotivaation, alisuoriutumisen ja runsaiden poissaolojen takia.

Klaukkalan jopo-luokalle voivat hakea Klaukkalan alueen oppilaat (Isoniittu, Urheilupuisto ja Mäntysalo) ja Rajamäelle otetaan oppilaita Kirkonkylästä ja Rajamäeltä.

Lisätietoja hakemisesta saa JOPO-luokan työntekijöiltä ja oman koulun oppilashuollon henkilöstöltä. Hakulomakkeita saa omasta koulusta ja kunnan kotisivuilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut