NurmijärviTV kunnan viestinnän tueksi – tarjolla tietoa koronan aiheuttamista muutoksista

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on ajanut Nurmijärven kunnan kehittämään viestintätapojaan.

Uusimpana avauksena kunta lanseerasi viime viikon torstaina NurmijärviTV:n, jossa julkaistaan viikoittain ajankohtaisia asiantuntijahaastatteluja.

Ensimmäisessä jaksossa Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelän vieraana oli Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen, joka kertoi koronaviruksen tilannekuvasta Nurmijärvellä ja Keski-Uudellamaalla.

NurmijärviTV toteutettiin Microsoft Teamsilla siten, että Mäkelä ja Laitinen-Parkkonen osallistuivat haastatteluun etäyhteydellä.

Tällä viikolla Nurmijärvi TV:ssä käsitellään yritysasioita, ja kerrotaan mm. millaista tukea yksinyrittäjät voivat hakea kunnalta.

Viestintäpäällikkö Teemu Siltasen mukaan tarkoitus on, että jatkossa jaksoja ilmestyy kerran viikossa.

– Ainakin tällä hetkellä aiheet keskittyvät pitkälti koronan aiheuttamiin muutoksiin, mutta suunnitelmissa on jatkaa haastatteluja myös epidemian jälkeen, Siltanen kertoo.

Hän muistuttaa, että kriisin aikana on hyvin tärkeää saada kuntalaisille tietoa.

– Poikkeustilanne osaltaan kannusti ja toisaalta pakotti hakemaan uusia viestinnän ratkaisuja.

– NurmijärviTV:n videosisällöt tuotetaan kevyesti ja tehokkaasti, mikä näkyy toki videon laadussa. Tärkeintä on kuitenkin välittää ajankohtaista tietoa.

– Toivomme videoiden saavuttavan sellaisia kuntalaisiamme, jotka eivät välttämättä seuraa esimerkiksi kunnan kotisivujen tiedotteita tai ovat saaneet ähkyn kirjoitetuista koronauutisista, Siltanen sanoo.

TV:n lisäksi kunta on lisännyt viestintäänsä kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, ja sen lisäksi kunta on panostanut puhelinneuvontaan ja printti-ilmoituksiin.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut