Lystilauantai tuo sirkusta ja taikuutta Rajamäkeen

Rajamäen kirjaston Lystilauantaissa lapset voivat osallistua maksutta Riesa-Pellen taikapajaan ja seurata hänen esitystään.

toimitus

Rajamäen kirjaston Lystilauantai järjestetään 29. syyskuuta. Koko perheen touhupäivän teemana ovat sirkus ja taikuus. Jos et ole koskaan tehnyt taikatemppuja, nyt on mahdollisuus osallistua Riesa-Pellen taikapajaan sekä katsoa, kun Riesa-Pelle esiintyy.

Saman sisältöisiä esityksiä ja pajoja on päivän aikana kaksi: kello 11 ja klo 14. Taikapajat pidetään Riesa-Pellen esiintymisen jälkeen.

Klaukkalan käsityökeskus tuo leijapajan kirjastoon ja nuorisopalveluiden ohjaajat pitävät sirkusaiheista naamaripajaa. Molemmat pajat alkavat klo 12. Mikäli sää suosii, voi leijanlennätystä kokeilla kirjaston edessä olevassa pienessä puistossa. Nälän iskiessä voi mennä Röykän Metsänkävijöitten lettupisteelle ostoksille. Koju sijaitsee aivan kirjaston edessä.

Päivän aikana on mahdollisuus osallistua myös omatoimiseen Kadonneiden kirjainten -kisaan. Kaikki päivän tapahtumat ovat ilmaisia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.