Tuusulanväylän kaistoja järjestetään uudelleen ensi yönä – nopeus pudotetaan 60 kilometriin tunnissa

Ellei sada, Tuusulanväylän eteläpään uudet, väliaikaiset kaistajärjestelyt ja nopeusrajoitukset ovat torstaiaamuna käytössä. Johanna Halava

toimitus

TUUSULA | Jos sää ei sotke suunnitelmia, Tuusulanväylän eteläpäässä tehdään keskiviikon ja torsain välisenä yönä uusia, väliaikaisia kaistajärjestelyjä. Työt alkavat iltakymmeneltä ja päättyvät aamuviideltä.

Uusien kaistajärjestelyiden edellyttämillä ajoratamaalauksilla on säävaraus, joten sateen sattuessa uusien liikennejärjestelyiden käyttöönottoa joudutaan siirtämään. Jos näin käy, Liikennevirasto tiedottaa uudesta aikatauluista.

Ajonopeus alueella pudotetaan porrastetusti 60 kilometriin tunnissa. Etelän ja pohjoisen suuntaan menevät ajoradat erotetaan toisistaan betonikaiteella.

Väliaikaiset kaistajärjestelyt ovat voimassa noin kaksi kuukautta, jona aikana loput Tuusulanväylällä tehtävät työt saadaan valmiiksi.

Tuusulanväylälle Yhdyskunnantien kohdalle rakennetaan bussipysäkit sekä tarvittavat kaistajärjestelyt joukko- ja henkilöliikenteelle. Urakka-alueen kaistajärjestelyt muuttuvat tällä viikolla ja väliaikaiset kaistajärjestelyt ovat käytössä noin kaksi kuukautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.