NJS:n naiset voittivat FC Espoon kotikentällään – maalit tulivat kuuden minuutin aikana

NJS:n Tia Laine (vas.) ja Sarah Wasser pallotaistelussa FC Espoon Tessa Tuomelan, 23 ja Sara Jaatisen, 47, kanssa. Risto Lampinen

toimitus

NJS:n naisten joukkue palasi voittokantaan lyöden FC Espoon sunnuntaina Klaukkalassa luvuin 2–0 (2–0).

Molemmat maalit tulivat ensimmäisen kuuden minuutin aikana. Toisella minuutilla NJS:n Henna Suorela kaadettiin rangaistusalueella. Rangaistuspotkun laukoi Sarah Wasser varmasti maaliin.

Kuudennella minuutilla Oona Sevenius avasi laitaan Sara Kärnälle, joka kiersi vastaan tulleen FC Espoon maalivahdin Tiina Krooksin ja laukoi pallon tyhjään maaliin. Minuuttia myöhemmin FC Espoolla oli tilaisuus kaventaa, kun Sara Jaatinen sai syötön maalin eteen, mutta hänen ohjauksensa meni tyhjän maalin ohi.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Jaatinen pelasi itsensä hyvään laukaisupaikkaan, mutta laukoi vasemmalta maalin ohi. 41. minuutilla Oona Sevenius murtautui laidasta läpi, Krooks torjui eteensä ja NJS:n Tytti Kemppainen laukoi jatkopallon tolppaan.

Toinen puoliaika sujui joukkueilta tasaisesti. Paras maalintekopaikka tuli 75. minuutilla, kun Krooks ylitti epähuomiossa pallo käsissä rangaistusalueen rajan. Suorela riensi antamaan vapaapotkua nopeasti ja syötti Emma Rantamaalle tyhjään paikkaan, kun muut pelaajat olivat vielä kaukana. Hän ei kuitenkaan ollut tilanteessa mukana ja tilanne kuivui kasaan.

Tällä kertaa NJS:n peli ei ollut niin sujuvaa kuin viikolla Kuusysiä vastaan, mutta vastassa oli joukkue, joka pyrki kuitenkin hyökkäämään ja välillä prässäämään korkealtakin. Yleisesti ottaen NJS oli kuitenkin hallitseva joukkue, ja se ansaitsi voiton. FC Espoolla ei tuota ensi minuuttien tilannetta lukuun ottamatta ollut todelle vaarallisia maalintekotilanteita.

NJS:n parhaana palkittiin Sara Kärnä ja FC Espoon parhaana Sara Jaatinen NJS venytti nyt sarjajohtonsa kahdeksaan pisteeseen ennen toisena olevaa HJK/2:ta. NJS tarvitsee viimeisestä kolmesta ottelusta kaksi pistettä varmistaakseen lohkovoiton ja pääsyn nousukarsintaan.

Seuraavan kotiottelun ja lohkon viimeisen ottelunsa NJS pelaa lauantaina 22.9. klo 13 Klaukkalan nurmella FC Honka/2:ta vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.