Nurmijärven Klubitalo juhlii syntymäpäiviä – lauantaina luvassa kaikille avoin Block Party

Nurmijärven Klubitalo aloitti toimintansa Klaukkalassa runsas vuosi sitten, 1. elokuuta.

– Ihmiset ovat löytäneet paikan kivasti ja olemme myös tehneet itseämme aktiivisesti tunnetuksi, kertoo Klubitalossa työvalmentajana työskentelevä Anna Jahvanainen ensimmäisestä toimintavuodesta.

Nurmijärven Klubitalolla on nyt 55 kävijää. Heistä kymmenkunta osallistuu toimintaan päivittäin. Työntekijöitä on neljä.

Klubitalon taustaorganisaatio on Eskot ry, jolla on kuusi Klubitaloa Etelä-Suomen alueella.

Synttäreiden kunniaksi Klaukkalan Klubitalo järjestää kuntalaisille suunnatun juhlan, Klaukkala Block Partyn. Sitä vietetään 18. elokuuta kello 11–15 Kauppakeitaan (Viirintie 3) alaparkkipaikalla. Myös Klubitalon tiloissa on silloin avoimet ovet.

Keskeinen ajatus Block Partyjen järjestämisessä on Klubitalon johtajan Reetta Sedergrenin mukaan ensimmäisen toimintavuoden juhlistaminen kuntalaisten kanssa.

– Toivomme, että mahdollisimman moni tulisi katsomaan, mikä palikka meidän toiminnassa olisi se, joka sopii juuri itselle,hän sanoo.

Mukana Block Partyissa on useita Klubitalon kanssa samassa kiinteistössä toimivia yrityksiä sekä muita yhteistyökumppaneita. Tarjolla on muun muassa ulkojumppaa ja katukoristurnaus.

Musiikkia tilaisuuteen tuo mielenterveyskuntoutujien kulttuuritoimintaa edistävä Kukunor ry. Sillä on myös mikki auki esiintymishaluista juhlaväkeä varten.

Pollesta Potkua ry tarjoaa perheen pienimmille maksutonta talutusratsastusta. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tukea kuntoutumista ja edistää mielenterveyttä sosiaalipedagogisella hevostoiminnalla.

Erityisen iloinen Reetta Sedergren on siitä, että Block Partyjen avajaissanojen lausujaksi on lupautunut kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Block Partylle ei ole asetettu suuria yleisötavoitteita.

– Tärkeintä on, että olemme tehneet tämän jutun yhdessä naapureiden kanssa ja tutustuneet. Se on jo voitto, Sedergren sanoo.

Tapahtumalla ei ole myöskään taloudellisia tavoitteita, vaan se järjestetään klubitalolaisten ja muiden iloksi.

Klubitalon periaatteen mukaisesti juhlajärjestelyihin osallistuvat Klubitalon kävijät oman kiinnostuksensa mukaan. Vapaaehtoisetkin juhlajärjestäjät ovat tervetulleita tekemään yhteistä tapahtumaa.

Klubitalon välittömässä läheisyydessä ei ole parkkipaikkaa, joten autolla paikalle tulevien on etsittävä parkkipaikka hivenen kauempaa.

Lisätietoja Klaukkala Block Partyjen ohjelmasta ja siihen osallistuvista yrityksistä ja yhteisöistä löytyy Facebookista sivustolta Nurmijärven Klubitalo - Klaukkala.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut