Ostitko tämän jauhopussin? Älä missään nimessä käytä, saattaa sisältää metallinpaloja

Myllyn Paras -jauhosta on löytynyt metallipaloja.

toimitus

Myllyn Paras vetää takaisin neljä tuote-erää sen valmistuttamaa lettu- ja vohvelijauhoa, sillä siinä olevassa maitojauheessa on mahdollisesti ohuita metallinsäikeitä, jotka voivat nieltynä aiheuttaa vaaran.

Metallinsäikeet ovat ohuita, 0,4 mm:n paksuisia ja 4-15 mm:n pituisia. Metallisäikeet ovat saattaneet irrota maitojauheen valmistuslinjan kuljettimesta.

Yhtiön mukaan metallisäikeiden esiintymisen riski tuotteessa on erittäin pieni, sillä tuotantolinjalla on metallinpaljastimet. Takaisinveto tehdään varotoimenpiteenä.

Tuotteen nimi on Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauho 250 g.Takaisinvedettävissä tuote-erissä on parasta ennen -päiväys 7.5.2019, 21.5.2019, 4.6.2019 tai 14.6.2019.

Tuote on ollut myynnissä muun muassa S-ryhmän, K-ryhmän, Tokmanni-ketjun ja muissa myymälöissä koko maan alueella. Kaupoille on annettu ohjeet tuote-erien poistamiseksi myymälöistä.

Tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan tuotteet osoitteeseen: Myllyn Paras Oy, Kuluttajaneuvonta, PL 5, 05801 Hyvinkää. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen parasta ennen -päiväys sekä hyvitystä varten palauttajan nimi sekä yhteystiedot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.