Kaksi Isometsää ensi kaudella SB-Prossa – Jari Isometsä fysiikkavalmentajaksi

Jari Isometsä on sopinut yhteistyöstä SB-Pron kanssa. Arkistokuvassa vierellä lapset Eetu ja Aada. Kari Sallinen

Vihdissä asuva hiihtäjälegenda Jari Isometsä on liittynyt naisten salibandyliigaa pelaavan SB-Pron valmennustiimiin fysiikkavalmentajaksi.

– Liiganaisten fysiikkavalmennus on ollut vuosia nousujohteista ja nyt haemme Isometsän johdolla uusia ajatuksia. Tavoitteena on nostaa joukkueen fyysiset ominaisuudet vielä askeleen korkeammalle, seuran tiedotteessa kerrotaan.

SB-Pro ei ole Isometsälle täysin vieras seura, sillä Isometsän 16-vuotias Aada-tytär pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa naisten liigajoukkuessa. Aada on myös juuri allekirjoittanut jatkosopimuksen seuran kanssa.

Salibandy on ollut iso osa Isometsän perheen arkea kymmenkunta vuotta, kun myös poika Eetu on pelannut useamman vuoden salibandya.

Isometsän lapset nousemassa lajeissaan huipulle – Aadasta SB:Pron kuopus

Isometsä kertoo SB-Pron videolla, että paloa valmentamiseen riittää. Isometsä haluaa opettaa joukkueelle urheilijan arkea.

– Haluan tuoda joukkueelle sitä kokonaisvaltaista pakettia: miten urheilija elää aamusta iltaan. Millaista arjen hallinta, ruokailu, nukkuminen ja palautuminen ovat.

Päävalmentaja Aki Vilander on ilahtunut valmennustiimin täydentymisestä.

– Saamme Jarin kautta kokemusta ja näkemystä siitä, millaista on elää urheilijana. Kaikki tähtää siihen, että saamme tulevalla kaudella enemmän terveitä päiviä ja tietysti, kun itselläni ajattelu on lähtenyt aina siitä, että oman joukkueen pitää olla fyysisesti sarjan paras, niin nyt sen eteen aletaan tekemään raakaa työtä, Vilander sanoo.

Aiheeseen liittyvää

  1. Isometsän lapset nousemassa lajeissaan huipulle – Aadasta SB:Pron kuopus
    6.1.2020 8:05

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut