Klaukkalalainen Tony Lindelöf nappasi sulkapallon SM-voiton – "Aivan mieletön fiilis!"

SULKAPALLO Tony Lindelöf menestyi myös kisoissa Tanskassa.

Klaukkalalainen Tony Lindelöf on voittanut sulkapallon A-luokan Suomen mestaruuden miesten kaksinpelissä.

– Aivan mieletön fiilis! Tämän kevään tavoitteeksi otettiin valmentajan kanssa, että voitan A-luokan kilpailuja, ja kotimaan kauden päätöskisasta on aika mukavaa saada kultaista kaulaan, Lindelöf kommentoi.

On aika mukavaa saada kultaista kaulaan.”

Voitto tuli 11.–13. toukokuuta järjestetyissä luokkamestaruuskilpailuissa.

Kyseisissä kilpailuissa ei ole ikärajoituksia, joten luokissa kisaavat juniorit ja aikuiset sekaisin.

– Nämä kisat eroavat tosi paljon junnukisoista. Vastassa on aikuisia miehiä, joilla on aina fyysinen etu pelatessa. Ja useat vastukset ovat saattaneet pelata aiemmin valioluokassa tai muuten vaan pelanneet koko ikänsä. Kaikki pelit ovat kovia ja tässä kisassa on jokaisen pelin oltava sen verran hyvä, että peli jatkuu seuraavalle kierrokselle. Olen tosi tyytyväinen peleihini näin kovassa kisassa, Lindelöf kuittaa.

Kyseessä on Lindelöfin ensimmäinen A-luokan Suomen mestaruus.

– Kyllä tämä kruunaa minun kevätkauden ehdottomasti.

– Tällä voitolla kuittasin itseni seuraavaan luokkaan eli Valioon, joka on korkein pelattava luokka Suomessa. Mahtavaa päästä haastamaan Suomen kärkipelaajat seuraavaksi.

Lindelöfin kevätkausi loppui Tanskassa pelattuun Danish Junior Openiin, josta nuori mies sai saaliiksi hopeaa poikien kaksinpelistä ja kultaa nelinpelistä.

Seuraavaksi edessä siintää kesäharjoittelu.

– Minulla on ihan selkeä suunnitelma siitä, mitä teen kesällä eli lenkkiä, salia ja lajiharjoittelua sopivassa suhteessa.

– Ja ehdottomasti rentoutumista harjoittelun välillä esimerkiksi golffaaminen tai ihan vain kavereiden kanssa relaaminen on oikein suositeltavaa, hän lopettaa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut