Espoon rannikolla syntyi hyinen ME-tulos:  yli 10 tuntia vesilaudan päällä – tällä kelillä!

Tämä mies ei kylmässäkään meressä hyydy! Erkka Lehtonen teki tänään Espoossa uuden maailmanennätyksen wakeboardilla: 10 tuntia ja 15 minuuttia vesilaudan päällä.

Jari Pietiläinen

Vesiurheilukeskus Laguunin Erkka Lehtonen on tehnyt tänään samalla seisomalla sekä Suomen ennätyksen että myös maailmanennätyksen. Hän sinnitteli wakeboardin eli vesilaudan päällä peräti 10tuntia ja 15 minuuttia.

Lehtonen teki historiaa Espoon Keilaniemessä, jossa hän rikkoi vuonna 2016 tehdyn edellisen maailmanennätyksen, joka oli 10 tuntia ja 5 sekuntia.

Helpolla Lehtonen ei päässyt – hän esimerkiksi kaatui lautailtuaan kolme tuntia ja 52 minuuttia.

Lapsus nollasi kellon ja pakotti hänet aloittamaan alusta. Jo ensimmäinen suoritus riitti kuitenkin Suomen ennätykseen, joka oli 2 tuntia ja 43 minuuttia. Yhteensä Lehtonen vietti laudan päällä reilusti yli 14 tuntia.

– Ihan mahtava fiilis, vedetään koko homma uudestaan, Lehtonen kommentoi tuoreeltaan.

– Kaatumisen jälkeen olin tietysti pettynyt mutta päätin, että periksi ei anneta, ja aloitin yrityksen uudestaan. Positiivisuudella ja päättäväisyydellä pärjää pitkälle. Nyt sattuu kroppaan, mutta fiilis on mahtava! jatkaa Lehtonen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.