Kunta vastaa mielipidekirjoitukseen: Verkkoasioinnin palautejärjestelmässä voi tehdä vikailmoituksen ja ilmoittaa sijainnin

toimitus

Tämä kirjoitus on vastaus mielipidekirjoitukseen Nurmijärven Uutisissa 14.4. koskien katuvaloista ja liikennevaloista annettua palautetta ja viesteihin vastaamista.

Kuntalaiset antavat kiitettävästi palautetta muun muassa katuvalojen vioista kunnan eri taajamissa. Palautteen antamisen mahdollisuus tulee paranemaan merkittävästi, kun kunnan uusi verkkoasiointipalvelu palautejärjestelmineen on otettu käyttöön.

Kunnan kotisivujen kautta löytyvä verkkoasiointipalvelu Solmu sisältää palautejärjestelmän, jossa voi palautteen lisäksi muun muassa kysyä neuvoa kunnan palveluista tai toiminnasta. Palautteeseen voi sisällyttää myös sijaintitiedon, jolloin esimerkiksi katuvalojen toimimattomuus voidaan paikantaa.

Järjestelmän avulla voidaan myös seurata kunnan sisällä, miten palautteen käsittely etenee, muun muassa kuka siihen vastaa ja vastauksen sisältö.

Palautteen antaja voi halutessaan saada henkilökohtaisen vastauksen ja palveluun rekisteröityneenä hän voi myös nähdä asiointinsa. Mikäli henkilö antaa luvan palautteen julkaisemiseen, muutkin voivat löytää vastauksen mahdollisesti askarruttaneeseen kysymykseen.

Kirjoittajan kertomaan Lintumetsän Sorsatien katuvalo-ongelmaan liittyen, Sorsatiellä on tehty tammikuun aikana useita lamppujen vaihtoja. Tien valaistuksessa on havaittu ajoittain esiintyvä ongelma, jota on haettu erilliskäynteinä ja joka ei aina ole ollut ”päällä”.

Huoltourakoitsija tulee käymään järjestelmällisesti lävitse Sorsantien valaistuksen. Liikennevalovioista ilmoitetaan aina tiedon saatua liikennevalojen huoltourakoitsijalle.

Kiitämme kirjoittajaa aktiivisesta ja vastuullisesta palautteen antamisesta ja pahoittelemme yhteydenotoista aiheutunutta vaivaa ja mielipahaa.

Hilkka Gehör

viestintäpäällikkö

Nurmijärven kunta

Kirjoitus on julkaistu Nurmijärven Uutisten mielipidepalstalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Esitys: Katja Vuorisesta Nurmijärven uusi hallintojohtaja
 2. Puolustusvoimien lippujuhlan päivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – mukana neljä nurmijärveläistä
 3. Kirkonkylän keskustan tontille löytymässä ostaja – kunta myy Lehto Tilat Oy:lle
 4. Työttömien määrä kasvoi kuukaudessa liki 1500:lla – vain Sipoossa ja Pornaisissa jyrkempi käänne
 5. Nurmijärven baaritkin avaavat ovensa – K-Kino avaa Klaukkalassa pitkän odotuksen jälkeen
 6. Koronavirusta Helsingin jätevedessä – "Jätevesistä voidaan havaita ennakkoon, jos virusta kiertää väestössä enenevissä määrin"
 7. Poliisin epäily: Kahden teinin Snapchat-riita johti 200 nuoren joukkorähinään – "Olivat vetäneet toisiaan tukasta"
 8. Päivitetty: Kehäradan ja Keravan junien kulku tökkii iltaan asti
 9. Helsingin keskeisillä paikoilla kunnostetaan kesällä ratikkarataa – HKL lupaa lopputuloksena vähemmän kiskomelua
 10. Helsinkiläinen Allas Sea Pool -merikylpyläkonsepti leviämässä Espooseen – alue varattu myös Tukholmasta
 11. "Voi aiheuttaa vaikeita aivohalvauksia" – Hus huolissaan: koronakevät on romahduttanut pitkäaikaissairauksien seurannan
 12. Uutta tietoa poliisilta: "Noin kahdensadan nuoren porukka kokoontui aluksi Malmilla" – Poliisilta lisätietoa Helsingin joukkotappelusta: sovittiin ennakkoon sosiaalisessa mediassa
 13. Mihin annan luvan, kun hyväksyn evästeiden käytön tällä sivustolla – ja miksi evästeistä täytyy kysyä
 14. Korkeasaaren uusi laji on sikojen amerikansukulainen
 15. Omakotiliitto: Suurimmat mökkikunnat rahastavat mökkiläisiä yhä enemmän – Kallein mökkikunta veloittaa tuplasti maksuja halvimpaan verrattuna

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.