Helsinkiläiseen laboratorioon tehty bilepaikka valittiin Suomen parhaaksi – täällä se sijaitsee

Tapahtumakeskus Koskenranta Evento

Aapo Siippainen

Helsinkiläiset voittivat tänään kolme yleisösarjan palkintoa Evento Awards -gaalassa. Kilpailu järjestetään tapahtuma-alan ammattilaisille.

Yleisön suosikiksi nousi Tapahtumakeskus Koskenranta. Se sijaitsee Helsingin Vanhankaupunginkoskella Imatran Voiman entisessä vesivirtauslaboratoriossa. Koskenranta sai yli viidesosan kaikista äänistä.

–Wirtaamo-juhlasalissa on tuhat neliötä avointa tilaa ja sinne mahtuu 800 henkilöä. Suurin kohderyhmä ovat keskisuuret tapahtumat, joissa vierasmäärä on 200–1000 henkilöä, kilpailun järjestäjät esittelivät.

Tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto valittiin ykköseksi, kun äänestäjät etsivät parasta juontajaa, puhujaa tai kouluttajaa. Merilehto on työskennellyt muun muassa Google Euroopan pääkonttorilla.

–Merilehto puhuu tekoälyn hyödyntämisestä ja digitalisaation tuomasta muutoksesta organisaatioissa. Hän lähestyy aihetta käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen. Tärkeintä työelämäosaamista on jatkossa empatia, kun koneet hoitavat pelkkää tehokkuutta vaativat tehtävät. Merilehdon kattava kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tuo puhujan ammattitaitoon laaja-alaisuutta, Evento Awards kertoi.

Food Camp Catering voitti catering-yritysten sarjan. Yritys on toiminut vuodesta 2016 lähtien.

–Food Camp Cateringissä yhdistyvät kokemus, laatu, osaaminen ja innovaatiot. Toiminnan kivijalkoja ovat korkeatasoiset raaka-aineet, ammattitaito ja käsityöläisyys sekä moderni makumaailma ja uudet ruokailutavat, tuomaristo kertoo perusteluissaan. Tällä hetkellä yrityksessä on 14 vakituista työntekijää ja noin 30 osa-aikaista keikkatyöläistä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Food Camp Catering

Muut yleisösarjojen voittajat:

Majoituspaikka: Arctic TreeHouse Hotel, Rovaniemi

Ravintola/Kahvila: Hotelli-Ravintola Alma, Seinäjoki

Alan vaikuttaja: Lyytin toimitusjohtaja Petri Hollmén, Turku

Iso tapahtumapaikka (yli tuhat henkilöä): Logomo, Turku

Pieni tapahtumapaikka (alle tuhat henkilöä): Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Artisti/esiintyjä: Taikuri ja moottorisahataituri Janne Mustonen, Kouvola

Evento Awardsjärjestettiin viidettä kertaa. Yleisösarjojen tuomaristo koostui henkilöistä, jotka käyttävät ehdokkaiden tarjoamia palveluita omissa tai yrityksensä tapahtumissa. Yleisön suosikin valitsi Evento-lehden lukijat.

Kilpailun järjestänyt Evento-lehti on osa Mediatalo Keskisuomalaista. Myös tätä lehteä julkaiseva Etelä-Suomen Media kuuluu samaan konserniin.

Aiheeseen liittyvää

  1. Jättimäinen ravintolakauppa: Royal-ketju, Elite ja Löyly vaihtavat omistajaa 12.4.2018 8:47

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut