Yhden miehen autotalliyrityksestä tuli 12 työntekijän firma – laajentaa nyt Ilvesvuoressa

YRITYS Roc-Service odottaa muuttoa uuteen 1 200 neliön tuotantohalliin.

Marko Nummijoen mukaan Roc-Servicen on tarkoitus ottaa käyttöönsä uusi tuotantohalli huhti-toukokuussa. Tilaa uudessa hallissa on 1200 neliötä. Ulla Yliherne

Ulla Yliherne

Nurmijärven kunta panostaa vahvasti Ilvesvuoren kehittämiseen. Parhaillaan käynnissä on Ilvesvuori pohjoisen asemakaava ja asemakaavan muutos. Kaavoitus on tällä hetkellä ehdotusvaiheessa.

– Yrityksen kannalta Ilvesvuoren sijainti on hyvä. Esimerkiksi matka Kehä III:lle kestää vain 10 minuuttia. Lisäksi alueelle on hyvä rakentaa, koska maaperä ei ole mitään savilutakkoa vaan vahvaa kalliota. Se mahdollistaa sen, että meidänkin piha kestää hyvin raskaita autoja, yrittäjä Marko Nummijoki toteaa.

Nummijoki tietää, mistä puhuu. Hänen luotsaamansa rullakoiden huoltoon ja korjaamiseen erikoistunut Roc-Service on toiminut Ilvesvuoresta käsin vuodesta 2007 lähtien. Silloin yritykselle valmistui ensimmäinen tuotantotila Myllykukon naapuriin.

Vuoden 2007 jälkeen yritys on laajentanut toimintaansa Ilvesvuoressa useampaan otteeseen. Vuonna 2014 Ilveskaareen valmistui henkilökunnan teltaksi nimeämä 3 000 neliön varastohalli. Viime vuoden elokuussa yritys käynnisti jälleen työkoneet ja aloitti uuden tuotantohallin rakentamisen teltan kanssa samalle tontille.

Uudessa 1 200 neliön tuotantohallissa vietettiin harjakaisia maaliskuussa ja Nummijoen mukaan toiveissa on, että työt pääsisivät alkamaan uusissa tiloissa huhti–toukokuussa.

– Ilveskaaren hehtaarin kokoinen tonttimme on aikoinaan lohkottu kunnan omistamasta kolmen hehtaarin tontista. Suunnitelmissa oli jo silloin, että ensin rakennamme teltan varastohalliksi ja sitten joskus viereen tämän nyt valmistuvan tuotantohallin, Nummijoki kertoo.

– Odotamme muuttoa uusiin tiloihin kuin kuuta nousevaa. Vanhat, noin 600 neliön tilat ovat liian ahtaat, hän jatkaa.

Se, aikooko yritys laajentua vielä tulevina vuosina, jää nähtäväksi.

– Tavoitteena on, että voisimme joskus toimia kokonaan yhdellä tontilla.

Ilvesvuori

Kirkonkylässä sijaitseva Ilvesvuori on pääkaupunkiseudun suurimpia yritysalueita.

Alue jakaantuu Ilvesvuori nykyiseen, eteläiseen sekä uuteen, vielä rakenteilla olevaan Ilvesvuori pohjoiseen.

Yritysalue on laajentunut etelään lähes 50 hehtaarilla.

Alueen suurin toimija ja maamerkki moottoritielle on DB Schenker, jonka logistiikkakeskus valmistui lokakuussa 2012. Yhtiö on varannut alueelta yhteensä 16 hehtaaria.

Alueella toimii nyt vajaat 40 yritystä.

Lähde: ilvesvuori.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.