Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Nurmijärven pysäköinninvalvonta yllätti

Näin ulkopaikkakuntalaisena ja vain kerran paikkakunnan keskustassa käyneenä sain kovin aggressiivisen käsittelyn R-kioski käyntini jälkeen. Noin neljän minuutin lottolapun jättämisen jälkeen joku oli jo ehditty laitta ruttuisen keltainen maksukehotuskäärön hantinpuolen tuulilasinpyyhkijän alle.

Tämä tapahtui 6. maaliskuuta kello 11.52. Olin ajanut keskustien puolelta parkkialueelle, oikealle oli merkki pysäköinnistä 3h kiekolla ja nuoli seinustan suuntaan.

Käännyin rakennuksen kulmalta 90 astetta oikeaan. R-kioskin puoleisella seinällä ei ollut merkintää yllämainitusta pysäköinnistä. Pysäköin autoni R-kioskin puolelle. Menin kioskiin sisälle, palautin lotot ja tulin autolle takaisin noin 4 minuutin kuluttua.. Autolla siis huomasin keltaisen paperirullan tuulilasinpyyhkimeen kiinnitettynä.

Ajattelin, että se on jokin mainos tai vastaava. Oli lähellä, etten heittänyt sitä roskiin. Kuitenkin luin keltaisen paperin ja olin todella yllättynyt, kun siinä oli valvontamaksu parkkikiekon käyttämättä jättämisestä.

Hetkisen mietittyäni ajoin korttelin ympäri ja tosiaan, mikäli ajaa R-kioskin parkkialueelle toiselta puolelta, siellä lukee tulosuuntaan päin 3h kiekolla. Merkintä on puutteellinen, ulkopaikkakuntalaisena en voi tuota arvoitusta ymmärtää.