Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäkelä kertoi koronatilanteesta ja muistutti eristäytymisen tärkeydestä – "Myös kuolemantapauksia on sattunut alueellamme"

Nurmijärven koronatartuntatilanne on tällä viikolla kääntynyt viime viikkoa parempaan suuntaan.

Valtuuston ajankohtaisinfoa keskiviikkona pitänyt kunnanjohtaja Outi Mäkelä vetosi kuitenkin kuntalaisiin, jotta nämä huolehtisivat edelleen omasta ja muiden terveydestä.

Kunnanjohtaja kertoi valtuustolle, että Keski-Uudenmaan soten alueella on todettu yhteensä 177 koronatartuntaa.

– Alueellamme sairastuneista moni on myös jo parantunut. Mutta valitettavasti myös kuolemantapauksia on sattunut, Mäkelä kertoo.

– Edelleen on tärkeää muistaa perusasiat eli eristäytyminen, etäsyys, käsienpesu ja riskiryhmistä huolehtiminen. Kevät houkuttelee meitä kaikkia liikkumaan, ja hyvä niin. On äärimmäisen tärkeää, että pidämme huolta kunnostamme. On kuitenkin tarpeen muistuttaa, että liikuntapaikat ovat yhä suljettuja ja liikkumisessa on syytä huomioida turvavälit. Tilaa meillä täällä Nurmijärvellä kyllä on ja upeaa luontoa, josta kannattaa kaikessa rauhassa nautiskella, Mäkelä summaa.