Kuinka käy nuorten kesätöiden Nurmijärvellä? ”Kunnalla on vakaa halu ratkaista tilanne”

Nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen. Riikka Laine

Nurmijärven kunnan nuorten kesätyöpaikkojen kohtalosta ei ole vielä tietoa.

Nurmijärven kunnan nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen kertoo Nurmijärvi TV:n haastattelussa, että tilanteeseen vaikuttavat kunnassa käynnissä olevat yhteistoimintaneuvottelut kuin koronan aiheuttama muutos kunnan palveluihin.

– Kunnalla on kuitenkin vakaa halu, kyky ja taito ratkaista tilanne siten, että nuoret saavat kesätöitä kunnasta, Winha-Järvinen kertoo Nurmijärvi TV:ssä.

Winha-Järvisen mukaan kesätyösetelin hankkineelle nuorelle on myös saatettu ilmoittaa yrityksestä, ettei kesätyötä voidakaan tarjota. Nuori voi kuitenkin käyttää kesätyösetelin toiseen työpaikkaan.

– Jos nuori löytää toisen työpaikan, niin kunnan puolesta setelin voi käyttää vapaasti. Kunhan nuori laittaa meille tietoa, että on vaihtanut työpaikkaa, Winha-Järvinen kertoo.

Vielä ei myöskään ole tiedossa, pystytäänkö kesäleirejä järjestämään kesällä. Winha-Järvisen mukaan kesäleirien varalle on olemassa varasuunnitelmat.

– Meillä on olemassa varasuunnitelmat erilaisiin tilanteisiin, jotta lapsille ja nuorille löytyy tekemistä kesäkuussa. Mutta pidetään varpaat ja sormet ja kaikki peukut pystyssä, jotta saadaan leirit toteutettua, Winha-Järvinen sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut