Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Parmaco toimittaa väistötilat Rajamäelle – arvo 3,4 miljoonaa euroa

Parmaco Oy on valittu toimittamaan Nurmijärven kunnalle Rajakaaren ja Kuntolan sekä Tornitien päiväkodin väistötilat. Tämä selviää tilakeskuksen päällikkö Ville Könösen tekemästä viranhaltijapäätöksestä.

Kunta on kertonut jo aiemmin, että Seitsemän veljeksen koulun ja lukion tiloille Rajakaaressa ja Kuntolassa hankitaan väliaikaiset väistötilat. Tämä sen takia, että Rajakaaren henkilökunta ja oppilaat ovat oireilleet merkittävästi sisäilmasta johtuen. Kuntola-rakennuksen osalta tarvitaan väistötiloja lisää rakennuksen korjausten vuoksi.

Kunta sai Rajakaaren ja Kuntolan väistötiloista määräaikaan mennessä viisi tarjousta. Halvimman tarjouksen antoi Parmaco Oy. Tarjouksen kokonaishinta on 1,4 miljoonaa euroa. Väistötilojen vuokra-aika on 60 kuukautta.

Mittava muutto takana – koronarajoitukset vauhdittavat Kuntolan sisäilmaremonttia Rajamäellä

Parmaco Oy on valittu toimittamaan myös Rajamäen Tornitien päiväkodin väistötilat.

Kunta sai Tornitien päiväkodin väistötiloista määräaikaan mennessä tarjouksen seitsemältä toimittajalta. Halvimman, noin kahden miljoonan euron tarjouksen teki Parmaco Oy.

Yhteensä Rajamäelle hankitaan siis väistötiloja 3,4 miljoonalla eurolla.

Tornitien päiväkodille hankitaan väistötilat sisäilmaongelmien takia.

Kunnan mukaan vuonna 1982 valmistuneessa päiväkodissa on välitön peruskorjaustarve tai se pitää korvata uudisrakennuksella. Päiväkodin kohtaloa ei ole vielä ratkaistu.

Myös Tornitien päiväkodin väistötilojen vuokra-aika on 60 kuukautta.

Nurmijärven päiväkodit ovat täynnä – Tornitielle tulossa väistötila