Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Opistolla virtuaalinäyttely – esittelee 260 opiskelijoiden tekemää työtä

Nurmijärven Opiston jokakeväinen oppilastöiden kevätnäyttely on tänä vuonna toteutettu virtuaalisena. Näyttelygalleriaan pääsee opiston kotisivuilta www.nurmijarvenopisto.fi klikkaamalla näyttelyilmoitusta.

Näyttelyn on koonnut opiston opettaja Aba Luostarinen kuvataide- ja kädentaitojen kursseille osallistuneiden opiskelijoiden lähettämistä kuvista.

Galleriassa on esillä noin 260 otosta, jotka esittelevät kursseilla valmistuneita maalauksia ja piirustuksia, ikoneja, valokuvia, posliininmaalaus- ja kuvanveistotöitä, keramiikkaa, hopea- ja metallitöitä, lasinsulatusta sekä puu-, verhoilu ja tekstiilitöitä.

Klaukkalantien varteen Aitohelmi-kiinteistön edessä oleviin puihin on ripustettu 7+1 -niminen tilkugraffiti. Sen on valmistunut Nurmijärven Opiston ja Taitokeskus Klaukkalan asiakkaiden yhteistyönä. Teoksen suunnittelussa inspiraation lähteinä ovat olleet Susanna Jääsaarelta lahjoituksena saatu tekstiilimateriaali, Seitsemän veljestä -kirja henkilökuvauksineen, Kirkonkylässä olevat seitsemän tiilipylvästä ja helmikuussa moottoritien varressa nähty valotaideteos.

Jokaista veljestä kuvaa yksi tilkuista koottu paneeli. Joukossa on myös iloisen värinen mekko heilumassa puun oksalla. Kuvaako se Männistön muorin Venlaa, se jää katsojan ratkaistavaksi.