Elviksen bändikavereita ja palkittu Elvis-laulaja lähtevät kiertueelle – tribuutti kuullaan huhtikuussa

Liikennepuistossa opeteltiin liikennemerkkejä. Tutuiksi tuli ainakin liikennevalot, stop-merkki, suojatie ja tankkauspiste, jossa kuvassa oleva Jimi Salin tankkasi menopelinsä Nelli ja Ninni Salinin avustuksella. Ninnu Perälä

toimitus

The Elvis Concert 2018 -kiertue kerää yhteen alkuperäisiä Elvis-muusikoita. Kiertue tulee Hyvinkää-saliin 22. huhtikuuta.

Solistina laulaa 35-vuotias Dwight Icenhower Häntä pidetään yhtenä parhaimmista Elvis-tribuuttiartisteista.

Icenhower on voittanut The World's Best Elvis -tittelin neljästi.

– Jopa Elviksen kanssa työskennelleet tahot ovat olleet hämmästyneitä Dwightin ammattitaidosta. Hän ei yritäkään olla Elvis vaan tunnustaa, että on olemassa vain yksi Elvis ja hän on vain esikuvalleen kunniaa tekevä fani, kertoo kiertuejärjestäjä Jari Koskela Oitista.

Konserttien rumpali Bob Lanning esiintyi Elviksen kanssa 70-luvun alussa Las Vegasissa ja oli mukana monissa hittikappaleiden alkuperäislevytyksissä.

The Imperials -lauluryhmän tenori Jim Murray oli mukana Elviksen comebackin jälkeisillä konserttivuosilla.

– Elvis rakasti gospel-musiikkia ja useasti konserttien jälkeen Elvis rentoutui laulamalla gospeleita Jim Murrayn kanssa, Koskela mainitsee.

The Elvis Concert 2018 -Suomen kiertue Hyvinkääsalissa 22.4.2018.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.