Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Ladulle rahapalkinto – Kiitosta saivat ennätyksellinen jäsenmäärä ja liikuntatapahtuma

Lokakuunloppupuolella pidetyssä Suomen Ladun järjestökokouksessa Nurmijärven Ladun puheenjohtaja Timo Pasanen palkittiin Jaakko Paavela -rahaston toimesta 847 euron arvoisella stipendillä.

Suomen Ladun hallitus perusteli stipendin myöntämistä muun muassa Nurmijärven Ladun ennätyksellisellä jäsenmäärällä.

– Yhdistyksen jäsenmäärä on Pasasen puheenjohtajuuden aikana saavuttanut uuden ennätyksen. Syyskuussa seuraan kuului 1 061 aktiivista jäsentä, Suomen Ladun hallitus toteaa.

Lisäksi Ladun hallitus kiittelee seuran tekemää yhteistyötä Nurmijärven seurakunnan kanssa.

– Yhteistyö Nurmijärven seurakunnan kanssa on tuottanut hedelmää. Tänä syksynä järjestettiinkin jo kolmas Matkalla yhdessä -liikuntatapahtuma.

Nurmijärven Latu saa kehuja myös viestinnästään.

– Yhdistyksen viestintä on esimerkillisen tyylikästä. Nettisivut ovat ajan tasalla ja yhdistyksen Facebook -ryhmässä on jo yli 700 jäsentä, palkintoperusteluissa todetaan.

Yhdessä tekeminen ulkoliikunnan merkeissä tuo hyvän mielen.”

Pasasen ansiosta myös melontaohjaajien koulutusta on päivitetty ja suppausta on kokeiltu.

Maastopyöräilyn edistäminen on tehnyt maastopyöräilystä osan yhdistyksen vakiintunutta toimintaa.

– Polkujuoksun suosio on kasvanut, ja ohjatuilla lenkeillä onkin ollut parhaimmillaan yli 50 osallistujaa, Ladusta kerrotaan.

Yllätyksenä myönnetty stipendi ilahdutti suuresti Pasasen mieltä, sillä kuluneen kolmen vuoden aikana puheenjohtajuus on ollut erityisen mieluisaa.

– Vapaaehtoistyö ja yhdessä tekeminen kaikenlaisen ulkoliikunnan merkeissä tuo hyvän mielen. Yhdessä olemme enemmän, Pasanen toteaa.