Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lahnuksentien kevytväylä etenee – tiesuunnitelman laatiminen aloitettu

Ely-keskus, Nurmijärven kunta ja Espoon kaupunki ovat aloittaneet Lahnuksentien jalankulku- ja pyöräilyväylän tiesuunnitelman laatimisen ja tutkimukset.

Tiesuunnitelma käsittää jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisen maantien 1324 varteen välille Lahnus – Klaukkala, olemassa olevien jalankulku- ja pyöräilyväylien väliin.

Suunniteltavan jalankulku- ja pyöräilyväylän pituus on noin 4,8 kilometriä. Suunnittelualueesta osa (noin 3,1 km) kuuluu

Espoon kaupungille ja osa (noin 1,7 km) Nurmijärven kunnalle. Tavoitteena on parantaa maantien 1324 liikenneturvallisuutta.

Tiesuunnitelman on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2020.

Asukkaiden kannattaa huomioida, että suunnitelmasta vastaavalla on oikeus tehdä kiinteistöillä suunnittelutyön edellyttämiä mittauksia, maaperätutkimuksia ja muita valmistelevia toimenpiteitä.

Kiinteistön omistajilla ja muilla asianosaisilla sekä niillä, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin suunnitelma saattaa vaikuttaa on oikeus olla tutkimuksissa saapuvilla ja lausua mielipiteensä asiassa.

Suunnittelun edetessä tullaan myöhemmin erikseen ilmoitettavalla tavalla varaamaan tilaisuus mielipiteen ilmaisemiseen suunnitelmasta.

Valmistuttuaan suunnitelmat asetetaan yleisesti nähtäville, jolloin asianosaisilla on mahdollisuus tehdä kirjallinen muistutus suunnitelmasta.