Keusoten nettipalvelu laajeni – kuntoutus-, mielenterveys- ja päihdepalvelut mukaan

Keski-Uudenmaan soten sähköisen asioinnin nettipalvelu on laajentunut myös kuntoutuspalveluihin sekä mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Muutos astui voimaan tiistaina.

Nettipalvelu on ollut käytössä viime syksystä lähtien Keusoten vastaanottopalveluissa ja suun terveydenhuollossa. Jatkossa nettipalvelu palvelee myös mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa, kriiseissä ja riippuvuuksissa sekä terapiapalveluluihin ja kehitysvammaisten poliklinikan asiointeihin liittyvissä asioissa.

Keusoten tiedotteen mukaan nettipalvelu tekee hoitoon pääsystä ja asioinnista palveluissa helpompaa ja nopeampaa.

– Nettipalvelun kautta voi ottaa yhteyttä palveluihin mihin vuorokauden aikaan tahansa, ilman turhaa puhelimessa jonottelua. Palvelu helpottaa sekä potilaiden asiointia että sosiaali- ja terveysammattilaisten työtä digitalisoimalla hoidon tarpeen arvioinnin ja yhteydenoton, Keusoten tiedotteessa kerrotaan.

Palvelu on avoinna ympäri vuorokauden Keusoten verkkosivuilla osoitteessa www.keski-uudenmaansote.fi/.Palvelu ei vaadi kirjautumista tai tunnusten luomista.

–Palvelun avulla kuntalainen ohjataan suoraan oikean ammattilaisen luokse, eikä puhelimessa jonotteluun tarvitse käyttää aikaa.

Yhteydenottoa vaativissa asioissa asiakkaaseen ollaan yhteydessä puhelimitse tai tekstiviestillä mahdollisimman pian, yhden työpäivän kuluessa. Nettipalvelun käytön tuloksena voi olla esim. asiakkaalle varattu vastaanottoaika, omahoito-ohjeet tai muu palvelutarpeen arviointi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut