Varattuja kirjaston kirjoja saatavilla taas maanantaista lähtien – Nurmijärven kirjastot pysyvät vielä kiinni

Varausten noutamisen sallimisella pyritään saamaan aineiston lainaaminen pikkuhiljaa käyntiin.

Kirjaston perinteinen lainausmahdollisuus on vielä tauolla, mutta varauksia voi noutaa maanantaista 11.5. lähtien. Riikka Laine

Nurmijärven kirjastosta on mahdollista saada kirjoja lainaan taas ensi viikon maanantaista klo 12 lähtien. Kirjoja ei voi kuitenkaan käydä vielä lainaamassa paikan päällä kirjastossa, vaan lainattavat kirjat tulee varata ensin verkon kautta ja kirjastoista voi vain hakea noudettavana olevat varaukset.

Kirjasto aukeaa muiden kuin varausten noutopalvelun osalta 1.6. Kirjasto on siis muilta osin edelleen suljettu kesäkuun alkuun asti.

– Kirjastossa vieraillessa on huolehdittava tarvittavista turvaväleistä ja toimittava muutenkin terveydelliset asiat huomioon ottaen. Varausten noutamiseen tarvitaan kirjastokortti ja pin-koodi. Ajokortilla tai henkilötodistuksella ei voi nyt lainata, koska lainauksessa suositaan itsepalvelua, kirjaston tiedotteessa opastetaan.

Samalla kirjastosta muistutetaan, että varauksia voi noutaa sen jälkeen, kun on saanut noutoilmoituksen.

– Varauksia voi taas tehdä verkkokirjastossa perjantaista 8.5. alkaen. Puhelimitse varauksia voi tehdä maanantaista 11.5. alkaen kirjastojen aukiolojen puitteissa. Aineistoa voi varata myös lähettämällä sähköpostia kirjastoon. Poikkeusaikana varausten käsittelyssä voi nyt kestää tavallista kauemmin.

Nyt alkavat rajoitusten purkutoimet perustuvat hallituksen uusimpaan linjaukseen.

Nurmijärven kirjastoista voi noutaa varauksia ja palauttaa lainoja 11.5.-31.5.2020:

Pääkirjasto ja Klaukkalan kirjasto

ma, to klo 12-20

ti, ke, pe klo 9-16

Rajamäen kirjasto

ma, to klo klo 13-19 (ma 11.5. poikkeuksellisesti klo 12-19)

ti, ke, pe klo 9-15

Kirjastot ovat kiinni helatorstaina 21.5. Kirjastoauto ei kierrä enää tänä keväänä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut