Nurmijärven liikuntapaikat avataan taas pian – "On tärkeää, että myös jatkossa liikuntapaikoilla huomioidaan ohjeet"

Maaliskuun lopussa suljetut Nurmijärven kunnan liikuntapaikat avataan käyttäjille jälleen torstaina 14.5. Tämä pitää sisällään kuntoportaat, skeittipaikat, urheilualueet ja -kentät sekä ulkokuntolaitteet. Lisäksi kunta aloittaa ulkoilualueilla sijaitsevien nuotiopaikkojen puuhuollon. Myös Rajamäen uimahalli on tiedottanut avaavansa 1.6.

Liikuntapaikat suljettiin maaliskuun lopussa koronavirusepidemian leviämisen rajoittamiseksi, mutta nyt avaaminen on jälleen mahdollista, kun valtioneuvosto antoi maanantaisessa ohjeistuksessaan luvan avaamiseen.

Toukokuun ajan liikuntapaikoilla ei saa kokoontua yli 10 hengen ryhmiä kerrallaan.

– Noudatamme tässäkin asiassa valtioneuvoston linjauksia ja toimimme naapurikuntiemme kanssa yhteneväisesti. Esimerkiksi tekonurmella voisi olla kaksi eri 10 hengen ryhmää harjoittelemassa erillään toisistaan, Nurmijärven kunnan liikuntapäällikkö Antero Lempiö kertoo kunnan tiedotteessa.

Liikuntapäällikkö antaa kiitosta paikallisille urheiluseuroille.

– Täytyy sanoa, että Nurmijärven urheiluseurat ovat toimineet erittäin vastuullisesti poikkeuskevään aikana. Olen iloinen, että seurat pääsevät kohta puolin käynnistämään toimintaansa.

Liikuntapaikoilla on ohjeistuskylttejä, joissa neuvotaan liikkujia huomioimaan turvaväli ja toisten terveys.

– Olemme yhteistoiminnalla pystyneet rajoittamaan koronan leviämistä, ja onkin erittäin tärkeää, että myös jatkossa liikuntapaikoilla huomioidaan ohjeet. Olemme lisänneet opaskylttejä liikuntapaikoille, mutta lopulta tämä on kaikista itsestään kiinni, Lempiö sanoo.

Kunnan tiedotteessa kerrotaan, että koulujen liikuntasalit avataan 1.6. lähtien rajoitetusti urheiluseurojen käyttöön vain kesäleirien pitämiseksi. Vakiovuorot liikuntasaleissa alkavat vasta elokuun alussa. Kunnan liikuntapalvelut pyrkii järjestämään liikunnalliset kesäleirit kesäkuun alussa 1.–5.6. ja 8.–12.6. Kirkonkylässä.

Uimarantojen avaamisesta Nurmijärven kunta tiedottaa myöhemmin.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut