Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kivenkyyti palaa liikennöimään kesäkuussa – joukkoliikenne siirtyy kesäaikatauluihin samaan aikaan

Huhtikuun alusta lähtien liikennöintitauolla ollut kutsuliikenne, eli Kivenkyyti palaa liikennöimään kesäkuun alusta lähtien yhden auton voimin.

Korsisaaren yksikönpäällikkö Ilkka Ojala kertoo, että Kivenkyyti palvelee kesäkaudella 1.6.–12.8. yhden auton voimin koko kunnan alueella. Klaukkalan ja Lepsämän alueella ajetaan maanantaisin ja torstaisin, Rajamäen ja Röykän alueella tiistaisin ja perjantaisin sekä vielä Kirkonkylän alueella keskiviikkoisin. Palveluaika on arkisin 9.30–15.00.

Kyydit voi varata Korsisaaren matkapalvelukeskuksen kautta arkisin kello 7–17 välillä puhelinnumerosta 09 274 6900.

Joukkoliikenteessä tapahtuu pieniä muutoksia jo ensi viikolla, kun pääasiassa koululaisia palvelevat bussilinjat palaavat liikenteeseen ja ajetaan ajalla to 14.5.–pe 29.5. Myös HSL tiedotti tänään, että Nurmijärven ja Tuusulan väliä kulkeva linja 961 vaihtaa takaisin talviaikatauluihin tuona ajankohtana.

Kesäaikatauluihin Nurmijärven joukkoliikenne siirtyy 1.6. Kesäajan aikataulut on julkaistu Korsisaaren verkkosivuilla tai Matkahuollon aikatauluhaussa.

Takaisin talviliikenteeseen siirrytään taas 13.8.