Kunnan tiedotuslehti kolahtaa postiluukkuun – muutaman tapahtuman ajankohta muuttunut

Kuvituskuva. Riikka Laine

Riikka Laine

Nurmijärveläisiin kotitalouksiin jaetaan tänä viikonloppuna kunnan vuoden toinen tiedotuslehti.

Kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen huomauttaa, että lehti on painettu ennen hallituksen tuoreimpia linjauksia. Lukijan onkin hyvä huomioida, että tiedotuslehti sisältää osittain tietoa tapahtumista, joiden ajankohta on muuttunut.

Tapahtumista 7x7 – Seitsemän kohtausta Seitsemästä veljeksestä on siirretty lokakuulle, Allsång på Tabor med Thomas Lundin eli ruotsinkielinen yhteislauluilta on siirretty pidettäväksi 5.9., Luonnonkukkien päivä on peruttu, Seitsemän veljestä on siirretty pidettäväksi 19.–23.8. sekä 25.–30.8. ja Vaahteramäen Eemeli on siirretty kesälle 2021.

Tapahtumien lisäksi lehdessä on kuitenkin paljon ajankohtaista tietoa mm. kaavoituksesta sekä eläkkeelle jäävän hallintojohtaja Jukka Anttilan haastattelu.

Lisäksi lehdessä on tietoa koronapandemian tehostetusta viestinnästä ja yhteystietoja, joiden kautta saa tukea, neuvontaa tai vaikka kauppa-apua.

Uutena palstana lehdessä julkaistaan ”Kunnan yhtiöt ja liikelaitokset”, jonka ensimmäisessä osassa tutustutaan Nurmijärven Sähkö Oy:hyn. Lisäksi lehden sivuilla on tietoa muun muassa Klaukkalan kehätien tilanteesta, Kylänpään tonteista, siivoustalkoista ja uusista jätehuoltomääräyksistä.

Kunta kertoo tiedotteessaan, että vuoden viimeinen tiedotuslehti ilmestyy elosyyskuun vaihteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.