Poikkeuksellinen kevät haastoi hyväntekijät miettimään uusia auttamisen keinoja – näin sinäkin voit osallistua ruoka-apuun

Nurmijärven Lions klubien yhteisesti järjestämä Tee hyvä teko- keräys on perinteisesti järjestetty kahdesti vuodessa, keväällä äitienpäivän ja syksyllä isänpäivän kynnyksellä.

Keräyksen ideana on ollut, että vaikkapa kauppareissulla on voinut hankkia ylimääräisen tuotteen, esimerkiksi kuivaelintarvikkeita, taloustarvikkeita tai muita hyvin säilyviä uusia tuotteita, ja tuoda sen helposti keräyspisteelle, jotka ovat sijoittuneet kauppojen auloihin. Nurmijärven seurakunnan diakoniatyö on jakanut keräyksellä saadut tavaralahjoitukset apua tarvitseville nurmijärveläisille perheille.

Tänä vuonna keräys alkuperäisessä tarkoituksessaan jää toteuttamatta koronapandemiasta johtuen.

Nurmijärven Lions klubeista LC Rajamäki ja LC Klaukkala Leat ovat kuitenkin päättäneet osaltaan osallistua nurmijärveläisten apua tarvitsevien perheiden tukemiseen ja lahjoittavat yhdessä 40 ruokakassia, jotka diakoniatyö jakaa edelleen eteenpäin apua tarvitseville. Ruokakassien keräys toteutettiin yhdessä Klaukkalan Citymarketin ja Rajamäen K-Supermarket Lähteen kauppiaiden kanssa.

LC Klaukkalan Sari Kivinen kertoo, että aikaisempina vuosina nurmijärveläiset ovat osallistuneet hienosti keräykseen ja lähimmäisen auttamiseen.

Tämän kevään keräyksen korvaavana apuna, kenen tahansa on mahdollista osallistua auttamiseen rahalahjoituksella suoraan Nurmijärven seurakunnan Diakoniarahastoon. Varat käytetään lapsiperheiden, pariskuntien ja yksittäisten ihmisten auttamiseen. Seurakunnan diakoniatyö selvittää asiakkaan tai asiakasperheen tilanteen ja lisäksi avustamiseen liittyy aina tukea antava keskustelu.

– Nurmijärven Lions klubit odottavat toiveikkaina, että syksyn Tee hyvä teko- keräykset saataisiin toteutettua suunnitellusti, Kivinen sanoo.

Näin voit osallistua kevään 2020 ruoka-apuun: Tee rahalahjoitus: Diakoniarahasto Nurmijärven seurakunta tilinumero FI89 5300 0320 0236 88 Viestikenttään teksti: Vähävaraisten ruoka-apuun

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut