Tilulii matkasi kohti alkavaa kesää – takana ensimmäinen lukukausi

Musiikkileikkikoulu päätti ensimmäisen lukuvuotensa kevätkarkoilla.

Musiikkileikkikoulu Tilulii vietti ensimmäisiä Kevätkarkeloitaan Roinelassa toukokuun viimeisenä sunnuntaina ja saatteli muskarilaiset ja perheet kesän viettoon. Musiikkileikkikoulunopettaja ja johtaja Terhi Kuparinen iloitsee uuden musiikkileikkikoulun innostuneesta vastaanotosta.

– Olen työskennellyt muskariopettajana jo 30 vuotta, tammikuussa 2017 perustin oman musiikkileikkikoulu Tiluliin yhdessä oopperalaulaja Jarmo Ojalan kanssa. Perheiden vastaanotto on ollut innostunut ja palaute on ollut kannustavaa, Kuparinen kertoo.

Kevätkarkeloiden musiikista vastasi livebändi, joka oli sovittanut lastenlaulut svengaaviin rytmeihin kapellimestari-pianisti Kai Himbergin johdolla.

– Sydäntä lämmittää nähdä, että juhliin osallistuivat perheet monen sukupolven voimin ja osallistuivat yhdessä leikkeihin riemukkaasti. Nurmijärvellä asuvan Soili Perkiön säveltämä ja Hannele Huovin sanoittama juuri julkaistu Suomi 100 -laulukin on jo tarttunut moneen laulavaan lapseen tänä Suomen juhlavuonna, myös oma Tilulii-laulumme Huh hah hei kajahtaa aina upeasti, intoilee Kuparinen.

Musiikkileikkikoulun toiminnassa panostetaan monipuoliseen musiikilliseen työskentelyyn. Tästä yhtenä esimerkkinä on ensi syyskuussa tehtävä yhteistyö maineikkaan SyksySoi-festivaalin kanssa, jossa Tiluliin muskarilaiset ovat mukana lastenkonserttisarjan parissa.

Mutta kuka sitten on Höpötintti?

– Hän on muskarin maskotti, joka asuu omassa pesäpuussaan musiikkileikkikoulun tilassa, jota Pesäksikin kutsutaan. Höpötintti seikkailee muskaritunneilla milloin missäkin, ja tutustuttaa uteliaat lapset musiikin maailmaan, kertoo Tiluliin toinen perustaja Jarmo Ojala ja lisää, että se Pesän puu on tyttärensä Sanni Ojalan maalaama.

– Höpötinttiin ja muihin Tiluliin pesän asukkaisiin pääsee tutustumaan taas syyskaudella ja jo ensi viikon Musiikkisatuleirillä. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt. Vauvoille, pienten lasten ja vanhempien perheryhmille, leikki-ikäisille ja soittajille järjestetään omia ryhmiä”, vinkkaa Kuparinen.

Tilulii

Musiikkileikkikoulu Tilulii on perustettu tammikuussa 2017.

Pääopetuspiste sijaitsee Klaukkalassa, opetusta tarpeen mukaan myös muualla kunnassa.

Nurmijärveläiset perustajat: varhaisiän musiikinopetuksen lehtori Terhi Kuparinen sekä oopperalaulaja Jarmo Ojala.

Opetusryhmät: vauvat, taapero+huoltaja, leikki-ikäiset, soitinryhmät.

Tilauskoulutusta.

Lisätietoja www.tilulii.com

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut