Kauneusiltoja nyt myös kotona – ystävien kanssa voi jakaa ajatuksia

"Hyvä olo ja kauneudesta huolehtiminen kulkevat käsi kädessä."

Sairaanhoitaja ja kauneusalan yrittäjä Minna Nissisen mukaan hyvä olo ja kauneudesta huolehtiminen kulkevat käsi kädessä.

Kauneusillan vieraat seuraavat silmä tarkkana, kun klaukkalalainen Nissinen pistää ohuella neulalla hyaluronihappoa Susanna Beran otsaan ja poskiin.

– Hyaluronihapolla saadaan tasattua ihon syviä juonteita ja sitä käytetään mm. suun ja nenänpielen juonteisiin. Tällä kertaa käytän miedompaa ainetta, sillä kyseessä on ihon syväkosteutus, joka kosteuttaa, heleyttää ja tasoittaa ihoa. Hoitoa kutsutaan myös ihon nuorennushoidoksi, Nissinen selittää.

Huhtikuussa Klaukkalaan Flow & Glow Beauty -kauneusyrityksen perustaneen Nissisen mukaan asiakkaan kotona järjestettävien kauneusiltojen tarkoituksena on tuoda hoidot tavallisten ihmisten saataville ja tarjota tietoa asiasta kiinnostuneille. Ilmapiiri on mukavan rento ja kysymykset lentelevät.

Useimmiten näistä asioista ei uskalleta juuri puhella. Ystävien kanssa se on helpompaa. Omille ystävilleen kauneusillan järjestänyt Susanna Beran ei ymmärrä nihkeää suhtautumista botox- ja täyteainehoitoihin.

Asiaa voisi ajatella korjaushoidon kannalta ja verrata kampaajalla käyntiin.

– Asiaa voisi ajatella korjaushoidon kannalta ja verrata kampaajalla käyntiin.

– Monet asiakkaistani ovat tulleet täyteainehoitoon, kun ihon kimmoisuus on hävinnyt laihdutuksen myötä, Nissinen lisää.

Nissisen mukaan botoxin pistämisen jälkeen kasvoihin ei jää juuri jälkiä. Sen sijaan syväkosteutushoidon jälkeen kasvot näyttävät siltä, kuin raivostunut hyttyslauma olisi käynyt kimppuun.

Iholle nousseet ”patit” katoavat vuorokauden kuluttua. Jo puolen tunnin jälkeen iho näyttääkin rauhoittuvan selvästi.

Nissinen sanoo, että ihmisten mielikuvat botox- ja täyteainehoitojen lopputuloksesta eivät ole todellisia. Ne perustuvat valitettavan usein julkisuudessa oleviin ihmisiin, joilla kauneusoperaatiot ovat lähteneet lapasesta.

– Itselleni hoitojen antajana tärkeintä on saada aikaan mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Ankkahuulia en suostuisi tekemään, hän painottaa ja korostaa, että todellinen kauneus lähtee ihmisen sisältä. Kurjaa elämää ei botoxilla paranneta.

– Itsetunnolle se voi tehdä kyllä hyvää. Hyvä olo ja kauneudesta huolehtiminen kulkevat käsi kädessä, kukapa ei haluaisi näyttää pirteämmältä. Eräs ystäväni palasi loman jälkeen töihin ja työkaverit olivat kommentoineet hänen näyttävän levänneeltä ja hehkeältä. Olimme tehneet hänelle ihon kemiallisen kuorinnan sekä botoxhoidot yläotsan juonteisiin ja silmien välin Sibelius-ryppyyn.

Kotikäyntejä

Minna Nissisen Flow&Glow Beauty toimii Sammakkoprinsessan tiloissa Kauppakeitaassa (Viirintie 3, Klaukkala).

Nissinen tekee myös kotikäyntejä ja järjestää tilauksesta kauneusiltoja. Hän tekee täyteainehoitoja, kemiallista kuorintaa ja botox-hoitoja.

Botoxia käytetään otsa- ja silmäryppyjen poistamiseen, täyteainetta suu- ja nenänpielten syvien juonteiden täyttöön sekä poskien ja leuan muotoiluun.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut