Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leni Pispala ottaa ohjat Nurmijärven Vihreissä

Nurmijärven vihreät on valinnut syyskokouksessaan uuden hallituksen ja puheenjohtajan vuodelle 2017. Puheenjohtajaksi valittiin Leni Pispala, ja muut hallituksen jäsenet ovat: Satu Rauhala, Sandra-Mari Anttila, Riku Voutilainen, Maritta Kopsala, Tuuli Kuisma, Päivi Meros ja Leif Carpelan Muut hallituksen jäsenten tehtävät jaetaan uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa tammikuussa.

Nurmijärven vihreillä on meneillään aktiivinen kunnallisvaaliehdokkaiden ja jäsenten hankinta ja uuden puheenjohtajan toiveena on, että kuntalaiset ottaisivat rohkeasti yhteyttä.

– Meillä on aktiivinen pieni ryhmä, johon toivotaan kovasti lisää väkeä. Kaikkien ovelle emme tiedä tulla hakemaan mukaan, Pispala muistuttaa.

Nurmijärven vihreiden tuore puheenjohtaja ja kunnanvaltuutettu Leni Pispala sai viime viikolla myös lisää luottamustehtäviä, kun hänet valittiin ainoana nurmijärveläisenä Uudenmaan Vihreiden piirihallitukseen.

Uudenmaan Vihreät kertovat, että puolue pyrkii kuntavaaleissa maakunnan kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi.

Uuteen hallitukseen valittiin aiemmin hallituksessa toimineet Timo Lahti (Espoo) ja Börje Uimonen (Tuusula). Kokonaan uusina tekijöinä hallitukseen valittiin Leni Pispalan lisäksi, Jens Sørensen (Kirkkonummi), Jaakko Kilpeläinen (Vantaa) sekä Seppo Niiranen (Espoo).

Hallituspakka uusiutui myös varajäsenten osalta. Kokonaan uusina toimijoina valituksi tulivat Päivi Rignell (Raasepori), Timo Noroviita (Loviisa) sekä Riikka Aapalahti (Porvoo). Paikkansa uusivat Outi Huusko (Tuusula), Max Mannola (Vantaa) sekä varalle siirtynyt Marjokaisa Piironen (Kirkkonummi).

Hallituksessa jatkavat lisäksi puheenjohtaja Tiia Lintula Järvenpäästä, varapuheenjohtaja Rauno Liljavirta Hyvinkäältä, Marjo Matikka Espoosta ja Eve Rämö Vantaalta.