Ohikulkutiehen liittyvät kaavamuutokset tulivat nähtäville

Ohikulkutie vaatii kaavamuutoksia. Finnmap Infra

toimitus

Klaukkalan ohikulkutien tiesuunnitelman nähtäville tulo viivästyi hieman, sillä kunta halusi tuoda samaan aikaan nähtäville ohikulkutiehen liittyvän kaavamuutoksen.

Kaavamuutos koskee Kirkkotien pohjoisosan asemakaavaalueen kahta korttelia, maatalousaluetta ja yleistä tietä suoja- ja näkemäalueineen. Alue sijaitsee Haikalan ja Mäntysalon asuinalueiden pohjoispuolella. Alue on pääosin metsää.

Kunnan mukaan asemakaavan kumoaminen on tarpeen Klaukkalan ohikulkutien rakentamista varten.

Muutoksella mahdollistetaan Kirkkotien uusi linjaus.

Asemakaavan muutos mahdollistaa Kirkkotien pohjoisosan toimimisen jatkossa katuna/yhdystienä Klaukkalan ohikulkutielle. Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan myös Kirkkotien uusi linjaus ja tilavaraus Klaukkalan ohikulkutien tiesuunnitelman ja sen yhteydessä laaditun Kirkkotien katusuunnitelman mukaisesti.

Lisäksi kunta halusi tuoda samaan aikaan nähtäville myös uuden katusuunnitelmaehdotuksen Klaukkalan asemakaava-alueella. Tämä suunnitelma koskee Kirkkotietä välillä Ketunkallio – asemakaava-alueen raja.

Kirkkotien pohjoisosan asemakaavan muutos ja katusuunnitelmaehdotus ovat nähtävillä tiesuunnitelman tapaan kunnantalolla ja Klaukkalan yhteispalvelupisteessä 9.12. asti. Niihin voi myös tutustua verkossa osoitteessa www.nurmijarvi.fi

Aiheeseen liittyvää

  1. Klaukkalan ohikulkutien suunnitelmat tarkentuivat – Kirkkotielle merkittävä muutos 16.11.2016 6:05

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut