Kirkkoherra: Jalkapallo-otteluita tuskin enää seurakunnan ohjelmistossa

Kirkkoherra Ari Tuhkasen mukaan on valitettavaa, että torstainen Peace United –jalkapallo-ottelu päättyi joukkotappeluun.

–Tämä on erittäin valitettava asia, kun tarkoitus oli kuitenkin ihan päinvastainen. Tarkoitus oli edistää rauhaa ja koota mukavalla tavalla ihmisiä yhteen. Jalkapallo yhdistää kuitenkin ihmisiä eri puolilla maailmaa, Tuhkanen sanoo.

Tuhkasen mukaan jalkapallopeli vaikutti etukäteen hyvältä idealta.

–Ehkä tällaiset jalkapallo-ottelut eivät kuulu kuitenkaan enää jatkossa meidän ohjelmistoomme. Katsotaan, miten muutoin voisimme edistää rauhaa, kirkkoherra sanoo.

Tuhkasen mukaan seurakunta aikoo kuitenkin edelleen jatkaa yhteistyötä vastaanottoyksiköiden kanssa. Nurmijärvellä on turvapaikanhakijoita SPR:n pyörittämässä Röykän vastaanottokeskuksessa ja Kalliolan Setlementin tukiasumisyksikössä sekä ryhmäkodissa Nukarilla.

–Toki teemme yhteistyötä edelleen, sillä ei koko joukkoa saa leimata sen perusteella, että jotkut tekevät väärin.

–Meiltä kysytään myös joskus, että eikö seurakunta tue kantasuomalaisia, joten haluaisin muistuttaa, että esimerkiksi diakoniatyön pääpaino on edelleen siellä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut