Rauhan ottelu päättyi joukkotappeluun – poliisi tutkii pahoinpitelynä

Poliisi tutkii nyttorstaina Klaukkalassa sattunutta joukkotappelua pahoinpitelynä.

Ylikomisario Timo Leppälän tietojen mukaan kahakkaan on osallistunut useita henkilöitä.

Leppälä ei kuitenkaan osaa vielä sanoa kuinka montaa henkilöä epäillään pahoinpitelystä.Poliisin tietojen mukaan kaikki tappeluun osallistuneet ovat olleet kuitenkin turvapaikanhakijoita, jotka ovat tapelleet keskenään.

Joukkotappelusattuirauhanhengessä pelatunPeace United –jalkapallo-ottelun toisella puoliajalla.Peliin osallistui niin Röykän vastaanottokeskuksen kuin Nukarin Vantalan yksikön turvapaikanhakijoita. Molemmilla puolilla nähtiin myös suomalaisia pelaajia, mutta poliisin tiedossa ei ole, että tappeluun olisi osallistunut kantasuomalaisia.

Kaiken kaikkiaan paikalla oli useita kymmeniä henkilöitä pelaajat, valmentajat ja yleisö mukaan lukien.

–Pelaajien mielestä tuomarilta oli jäänyt pelin tiimellyksessä rike viheltämättä, jossa yhtä pelaajaa sattui jalkaan. Siitä alkoi pelaajien välinen kähinä ja tappelu, Leppälä kertoo.

Nurmijärven Uutisten paikalla olleen freelancer-toimittajan mukaan peli oli sujunut ennen kähinää rauhallisesti. Myös pelin tuomari kommentoi toimittajalle, että mitään tönimistä tai sanailua ei ollut ilmassa ennen tappelua.

Tappelu saatiin nopeasti kuriin paikalla olleiden järjestyksenvalvojien toimesta.

Peli oli keskeytystilanteessa 2-0 kotijoukkueen hyväksi, mutta tilannetta ei enää saatu rauhoittumaan niin, että peliä oltaisiin voitu jatkaa loppuun asti.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut