Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan uusi S-Market avaa ovensa 18.8.

Klaukkalan Lepsämäntien varrella toimiva S-Market muuttaa uusiin tiloihin parin viikon kuluttua. Uudessa toimipaikassa, kauppakeskus Brunnissa ovet aukeavat kyseisenä torstaina kello 10.00.

–Muutto on porrastettu huolella ja suunnitelmat ovat edenneet hyvin. Asiakkaiden kannalta hienoista hankaluutta saattaa teettää vanhan kaupan alasajo korkeintaan yhtenä päivänä, kertoo S-Market -ketjun johtaja Kimmo Nikula

Hänen mukaansa uuden kaupan avajaisten kunniaksi on luvassa pienimuotoista juhlintaakin.

–Torstaina jaetaan ruusuja ja perjantaina tarjoamme kakkukahvit, Kimmo Nikula lupaa.

Mitä tilalle?

–Jaahas, ettäkö mitä tilalle, huokaa Eila Korkalainen, ja istahtaa rollaattorinsa päälle puntaroimaan asiaa.

– Olen asunut Klaukkalassa vuodesta 1968 lähtien ja viihtynyt hyvin. Asun tässä keskustan tuntumassa, ja hieman huonontuneen liikkumisen takia arvostaisin hyvää lähikauppaa nimenomaan tällä paikalla, Korkalainen kiteyttää.

13-vuotias Leevi Siponen on hieman samoilla linjoilla Korkalaisen kanssa. Hän on pitänyt siitä, että kauppa on keskellä kylää - myös nuorten tavoitettavissa.

–Kauppa on tietyllä tavalla lähellä, vaikka ostoksille hieman kauempaa saavunkin. Sitä en osaa kyllä sanoa, mitä S-Marketin tilalle voisi rakentaa, Leevi Siponen miettii.

Paavo Hyvämäki on tottunut asioimaan S-Marketissa. Hänen kauppareissunsa ei sinällään pitene, mutta pieni koukkaus Brunniin tulee.

– Se onkin sitten mielenkiintoisempi kaavoitusratkaisu, mitä nykyisen S-Marketin tilalle nousee. Aika mahdoton ennustaa.