Muistutus: Nurmijärven poliisiasema on kiinni koko kesän

Kuvituskuva. riikka jokinen

Taina Joutsen

Nurmijärven poliisiasema on suljettuna 1.6.–30.8., kerrotaan Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa. Ovet ovat olleet kiinni jo 16.3. lähtien koronaviruksen vuoksi.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen muut lupapalvelupisteet palvelevat seuraavasti: Vantaan poliisiasema (Ratatie 11 C, 6.krs) ma-to klo 8–16.15 ja pe klo 9–16.15, Järvenpään ja Hyvinkään poliisiasemat; ma-pe klo 9–16, Porvoon poliisiasema; ma-to klo 8–16.15 ja pe klo 9–16.15.

Helsinki-Vantaan lentoaseman lupapalvelupiste palvelee kiireellisissä passiasioissa päivittäin klo 7-16. Palvelupisteessä ei oteta vastaan normaaleja passihakemuksia, sillä etusijalla ovat lentomatkustajat.

Poliisi suosittelee tekemään rikosilmoituksen ensisijaisesti poliisin sähköisissä asiointipalveluissa osoitteessa www.poliisi.fi.

Kiireellisissä asioissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112. Vihjetietoa Itä-Uudenmaan poliisille voi lähettää sähköpostitse vuorokaudenajasta riippumatta osoitteeseen vihjeet.itä-uusimaa(at)poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295413636.

Nurmijärven poliisiasema kiinni syksyyn saakka – asiointi hoidettava muaalla

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.