Veteraaniyhdistyksen terveiset ”kotikorsuun”

Nurmijärven Rintamaveteraanit ry haluaa muistuttaa veteraaneja, leskiä ja heidän omaisiaan muutamista ajankohtaisista asioista nyt, kun veteraaniyhdistys eivät pääse järjestämään tapaamisiaan. Taloudenhoitaja Pirjo Purasen mukaan tilanne on harmillinen, kun veteraanit eivät ole voineet kokoontua veteraanimajalla.

– Emme ole voineet järjestää jokakeväisiä talkoita emmekä äitienpäiväjuhlaa. Nyt tietysti katseemme on juhannusaaton lippujuhlassa, jos se olisi silloin mahdollista, Puranen kertoo ja sanoo, että tarkemmin asia varmistuu kesäkuun puolella.

Puranen haluaa muistuttaa veteraaniyhdistyksen jäseniä sen sijaan tarvittaessa saatavilla olevasta avustajapalvelusta.

– Se toimii normaalisti, tietysti tarvitsijan ehdoilla. Lisäksi kevätkokouksessa päätettiin lisätä avustajakäyntejä toistaiseksi, esimerkiksi kaksi kertaa kuukaudessa.

– Kokouksessa päätettiin, että myös veteraanileskien jalkahoidot ovat mahdollisia yhdistyksen kustantamana. Nämä kaikki tietysti turvallisuus huomioiden.

Purasen mukaan yhdistys toivoo että kesätoiminnot, kuten saunaviikko, elokuinen keitto- ja hengellinen päivä, järjestyvät veteraaneja virkistävällä tavalla.

– Poikkeustilan vuoksi ovat jäänyt pois myöskin kirkolliset toimintomme, mutta itse olen hyvin ilahtuneena lukenut joka keskiviikko lehden seurakuntapalstalta kirkkoherran pienen tarinan. On tullut aina sellainen olo kuin olisin ollut mukana hartaushetkessä. Kiitos kirkkoherralle tästä, toivottavasti palsta jatkuu kun taas ollaan normaaliajassa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut