Klaukkalan ylägrilli vaihtoi omistajaa – avajaispäivänä myytiin 230 hampurilaista

Yritys: Yöllä väki kuljetetaan maksutta grilliherkkujen äärelle.

Klaukkalan ylä-grillin uusi omistaja Antti Vuorela uuden maalikerroksen saaneen grillirakennuksen edustalla. Taina Joutsen

Taina Joutsen

Klaukkalan ylägrilli on siirtynyt vantaalaisen Antti Vuorelan omistukseen. Parin viikon kunnostustöiden jälkeen grilli avattiin 14. huhtikuuta, eikä asiakkaista ole sen jälkeen ollut pulaa.

– Kun kerroshampurilaiset olivat avajaispäivänä tarjouksessa, niitä myytiin 230 kappaletta, Vuorela kertoo.

Hänen mukaansa joka viikolla on edelleen oma tarjoustuotteensa, mutta hyväksi todettu tuotevalikoima säilytetään ennallaan, samoin grillin toiminta. Esimerkiksi paljon kysyttyä kotiinkuljetusta ei ainakaan vielä ole luvassa, ja tähän Vuorelalla on selkeä syy.

– Grilliruoka ei pysy samanlaisena, jos sitä kuljetellaan kotiin, vaan se on sellaista heti syötävää, hän sanoo.

Asiakkaiden toiveita Vuorela lupaa toki kuunnella, ja uudistuksiakin on tulossa. Niitä on kuitenkin siirretty koronaviruksen vuoksi myöhäisempään ajankohtaan.

Vuorelan suunnitelmiin kuuluu ryhtyä kuljettamaan ilta- ja yöaikaan väkeä Club & Lounge Klakens’in ja Pihvimyllärin edustalta grilliherkkujen äärelle. Ylägrillillä puolestaan päivystää Vuorelan omistama taksi, jolla pääsee maksusta jatkamaan matkaansa.

Myös aukioloaikoihin on tulossa muutoksia. Tällä hetkellä ylägrilli on arkisin auki kello 10–22 ja la–su kello 12–22. Aukioloaikoja on tarkoitus laajentaa siten, että ruokaa saa grilliltä arkisin kello 10–24 ja viikonloppuisin aamukymmenestä aamuviiteen.

Klaukkalan ylägrilli on ollut vuosia yksi kylän maamerkeistä. Grilliä piti 18 vuoden ajan Vuorelan sisko ja sen jälkeen puolentoista vuoden ajan sisarentytär.

Viereinen liikenneympyrätyömaa on viime vuosina vaikeuttanut grillin toimintaa. Esimerkiksi pääsy grillille on ollut hankalaa. Nyt ympyrä on kuitenkin valmis ja ylägrilli maalattu ja kunnostettu sekä sisä- että ulkopuolelta. Grilli työllistää 4–5 henkilöä.

Ylägrilli kuuluu Vuorelan yritysryppääseen, jonka emoyhtiö on Seutulan Kaivuu- ja Kuljetus Oy. Pääasiallisen toimeentulon tuo maanrakennus. Lisäksi yritysryppääseen kuulu 80 vuoden ajan Helsingissä Mannerheimintiellä toiminut kenkäkauppa sekä yksi taksi.

Klaukkalan ylägrilli osoitteessa Kiikkaistenkuja 21, Klaukkala. Lisätietoja Facebook-sivuilta Klaukkalan ylägrilli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Poliisilta lisätietoa Kiljavantien onnettomuudesta: auto ajoi mahdollisesti ylinopeutta
 2. Auto katon kautta ympäri – yksi henkilö loukkaantui vakavasti Kiljavantien onnettomuudessa
 3. Keusoten puhelinpalveluissa ruuhkaa – "Alkuhankaluuksilta ei ole vältytty"
 4. Kova tuuli työllisti pelastuslaitosta – Nurmijärvellä seitsemän vahingontorjuntatehtävää
 5. Nuorisovaltuusto toivoo lukion keskittämistä Kirkonkylään – tärkein asia koulutuksen korkea laatu
 6. NJS murtui PK-35:n käsittelyssä – lupaavan alun jälkeen 4-0 kotijoukkueen eduksi
 7. Arvio: Aika jonka sain – elokuva muillekin kuin heppaihmisille
 8. EU-yhteistyö poisti markkinoilta viime vuonna yli 2 200 vaarallista tuotetta – Kaikki vaaralliseksi todetut tuotteet haettavissa päivittyvästä verkkopalvelusta
 9. Heinäkuussa ollut jo yli 7 000 matkustajan päiviä – Normaalina lomakautena Helsinki–Vantaan läpi kulkee 70 000 matkustajaa päivässä
 10. Kesä on erinomaista aikaa hakea töitä – Näillä 10 alalla on nyt eniten paikkoja auki
 11. Finnwatch: SUP-lautojen vastuullisuus ei vakuuta – Kolme brändiä erottui selvityksessä edukseen
 12. Muurahaismyrkky tappaa myös mehiläiset, varoittaa Tukes – Ulkokäyttöön tarkoitettuja myrkkyjä ei parin vuoden päästä enää myydä kuluttajille
 13. Suomalaistutkimus: Sairaalahoitoa vaativa koronavirustauti vie tehohoitoon useammin kuin influenssa
 14. Ruokavirasto varoittaa terveysvaarasta: Suomessa on myyty nigerialaisia papuja, vaikka tuonti on kielletty myrkyllisen kasvinsuojeluaineen takia
 15. USU-gallup:Lähes puolet suomalaisista verottaisi auton ostoa vähemmän kuin sen käyttöä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.