Matkahuolto muutti uuteen paikkaan Kirkonkylässä – palveluvalikoima laajeni

Nurmijärven Kirkonkylä on saanut uuden Matkahuolto-asiamiehen.

Matkahuollon palvelut on nyt saatavilla K-Market Karppalassa (Ihantolantie 12).

Karppalassa Matkahuollon palveluvalikoimaan sisältyvät kauppias Sanna Mäkisen mukaan matkapalvelut eli matkakortin ostaminen ja lataus, pakettipalvelut eli pakettien lähettäminen ja nouto sekä tästä viikosta lähtien myös passipalvelut eli Karppalasta voi noutaa poliisilta tilaamansa passin.

K-Market Karppala on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7–22 sekä sunnuntaisin kello 10–22.

Muutos on suuri koko Nurmijärven mittakaavassa, koska vuoden alusta alkaen kunnassa ei ole ollut sellaista Matkahuolto-asiamiestä, jossa olisi voinut sekä ladata että ostaa uusia Matkahuollon matkakortteja.

Aiemmin palvelu oli tarjolla Klaukkalan vanhalla linja-autoasemalla toimineessa Matkahuollon asiamiespisteessä.

Linjaliikenne Kivistö lopetti kuitenkin Matkahuollon asiamiestoiminnan joulukuun lopussa 2019.

Matkahuollon matkakorttien lisälataaminen on ollut mahdollista R-kioskeilla. Alkuvuoden ajan kokonaan uudet kortit on kuitenkin pitänyt Helsingin Kampista Matkahuollon toimipisteestä.

Matkahuollon matkakorttien lisälataaminen on ollut mahdollista R-kioskeilla. Alkuvuoden ajan kokonaan uudet kortit on kuitenkin pitänyt Helsingin Kampista Matkahuollon toimipisteestä.

Klaukkalan Matkahuolto-asiamiehenä toimii nykyään Järvihaassa sijaitseva Viirin Kirppis, jossa on tarjolla Matkahuollon pakettipalvelut.

Aiemmin Kirkonkylän Matkahuolto-asiamiehenä toimi Ihantolantie 2:ssa entisen Valintatalon tilassa sijainnut OK-Kirppis, jossa oli tarjolla Viirin Kirppiksen tavoin pakettipalvelut.

OK-Kirppis kuitenkin lopetti toimintansa huhtikuussa vajaan 2,5 vuoden toiminnan jälkeen.

Myös OK-Kirppiksen viereisessä tilassa toiminut Paikalliset palvelut ry / Nurmijärven Kirja on lopettanut toimintansa kyseisissä tiloissa.

Paikalliset palvelut ry:n / Nurmijärven Kirjan toiminta jatkuu kuitenkin yhä Kirkonkylässä osoitteessa Pratikankuja 4.

Entisen Valintatalon tilaan avautuu loppukeväästä uusi Kuntokeskus Pro.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.