Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona muutti Vauhtifarmin suunnan – yritys tarjoaa nyt elämyksiä perheille

Koronapandemia rajoituksineen merkitsi Perttulassa toimivan, elämyksiä ryhmille tarjoavan Vauhtifarmin liiketoiminnalle äkkipysähdystä. Koska yli 10 hengen kokoontumiset kieltävä rajoitus astui voimaan maaliskuussa, ei lähinnä kesäkaudella toimivalle yritykselle ehtinyt tulla tulevalle kesälle edes kyselyjä.

– Meidän asiakaskunta on muodostunut pääasiassa yrityksistä, yhdistyksistä, polttariporukoista ja muista ryhmistä. Nyt monet ovat siirtäneet häitään vuodella, joten polttareita ei ole. Yritysten kassat hupenevat, eivätkä ne välttämättä pysty tai uskalla satsata tällaiseen, Anne Sahlström kertoo. Hän omistaa Vauhtifarmin yhdessä veljensä Ari Sahlströmin kanssa.

Alkulamaannuksen jälkeen Sahlströmit päättivät ryhtyä tarjoamaan palvelujaan perheille.

– Se, että asioita oli ryhdyttävä ajattelemaan uudella tavalla, toi sysäyksen uskaltaa markkinoida Vauhtifarmia yksityisasiakkaille. Se, mistä pääosa tuloista on meille tullut, on kuitenkin moneksi vuodeksi mennyttä, Anne Sahlström miettii.

Aiemmin vauhtifarmi on ollut avoinna vain tilauksesta, mutta nyt sitä on Sahlströmien mukaan tarkoitus pitää enemmän auki myös yksityisille.

– Ajatus on, että kun perhe on tulossa tänne, se voi etukäteen päättää millaisia aktiviteetteja haluaa tai sitten vain tulla paikanpäälle ja osallistua avoimiin peleihin, Anne Sahlström kertoo.

Jälkimmäinen vaihtoehto on mahdollinen vasta 1. kesäkuuta lähtien, jolloin kymmenen hengen kokoontumisrajoitus muuttuu 50 hengen rajoitukseksi ja Vauhtifarmi voidaan avata suurelle yleisölle.

Perhe voi viettää Vauhtifarmilla joko muutaman tunnin tai jopa yöpyä siellä joko omassa tai yrityksen teltassa. Leirintätoiminta on tarkoitus aloittaa 1. heinäkuuta. Sisämajoitustakin löytyy.

Suunnitteilla oleva uima-allas valmistuu myös niihin aikoihin. Uima-altaan lämpötila pyritään pitämään +27 asteessa.

Lisäksi lapsille on tulossa aidattu leikkimökkikaupunki. Leiriytyjille se on ilmainen, muut pääsevät sinne uima-allasmaksun hinnalla. Leikkimökkikaupungissa järjestetään pitkin päivää Nerf-pelejä eli muovipyssytaisteluja.

– Niinä päivinä, kun Vauhtifarmi on avoinna kaikille, myös keittiö on auki ja ruokaa saatavana. Baarissa meillä on A-oikeudet, Ari Sahlström kertoo.

Vauhtifarmilla jo olemassa oleville laitteille on nyt kehitetty uutta, kaiken ikäisille sopivaa käyttöä. Lapsia varten uutuutena on megapomppu, joko voi nostaa pomppijan jopa 14 metrin korkeuteen.

– Tykkäsin tosi paljon kun pääsee korkealle. Jos pääsee tosi korkealle, ottaa vatsasta, megapomppua testannut 11-vuotias Pihla Häivälä kuvailee.

Lapsille järjestetään myös aarteenetsintää, luontopolku rastityyppisine tehtävineen sekä lasten olympialaisia.

Koko perheelle sopivaa yhteistä ajanvietettä tarjoaa jousiammuntapeli, jossa on omat jousipyssyt lapsille ja aikuisille. Peli sopii yli 6-vuotiaille lapsille. Myös kuplafutis sopii kaikille yli 140 senttisille.

Rauhallisempaa menoa kaipaaville alueelta löytyy nyt Manninkallion kautta kulkeva luontopolku sekä mindfulnesspolku.

Sahlströmit muistuttavat vielä, että Vauhtifarmilla noudatetaan koronasuosituksia. Kaikille pelaajille on omat varusteet, jotka puhdistetaan käytön jälkeen.

Vauhtifarmi toimii osoitteessa Suonojantie 200, Perttula.

Varaukset 040 5122005 Anne tai 040 5235049 Ari.

Sähköposti: info@vauhtifarmi.fi.

Lisätiedot: https://www.vauhtifarmi.fi.