Nurmijärven nuorisotiloissa järjestetään kesätoimintaa – kaikille avointa ja maksutonta

Ahjola Ulla Yliherne

Riikka Jokinen

Nurmijärven kunnan nuorisopalvelut järjestää nuorisotiloilla kesäkuussa avointa ja maksutonta kesätoimintaa lapsille ja nuorille.

Kesätoimintaa järjestetään Klaukkalan Monikon, Kirkonkylän Ahjolan, Rajamäen ja Röykän nuorisotiloilla.

Kirkonkylän Ahjolassa (Nahkurintie 6) kertsit järjestetään kesäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan siten, että maanantaisin ja keskiviikkoisin ovet ovat auki 13–17-vuotiaille kello 15–19, torstaisin 3.–6. luokkalaisille kello 15–19. Lisäksi 8.–12. kesäkuuta on avointa toimintaa ala-asteikäisille kello 11–15.

Rajamäen nuorisotilassa (Kievarintie 14 A) on avointa toimintaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla maanantaista torstaihin 7–12-vuotiaille kello 12–15 ja 13–17-vuotiaille kello 16–20. Perjantaina kello 12–15 ovet ovat kaikille avoimina.

Röykän nuorisotilan (Ketunkopintie 1) kertsit ovat auki kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa maanantaisin ja torstaisin kello 15–20. Lisäksi 8.–12. kesäkuuta järjestetään avointa toimintaa 3.–6.-luokkalaisille kello 12–15.

Monikon nuorisotilalla (Kuntotie 7) sekä lähialueilla järjestetään maksutonta kesätoimintaa 1.–12.6. sekä 29.6.–3.7.. Maanantaista perjantaihin kello 12–15 toimintaa on 7–12-vuotiaille ja maanantaista torstaihin kello 16–20 13–17-vuotiaille.

Tarkemmat tiedot nuorisopalvelujen verkkosivuilta.

Lasten ja nuorten Märkiön yöleirit perutaan – "Sydän murtuu lasten puolesta"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Mäntysalon valokuituyhteydet kuntoon – "Koronakevät on opettanut monelle, miten tärkeä varma nettiyhteys on"
 2. Korona vei Nurmijärveltä yli 15 miljoonaa verotuloja – investoinnit tarpeen puolittaa
 3. Työttömien määrä jatkaa hidasta kasvuaan Nurmijärvellä
 4. Lähes tuhat yritystä Keuken tuen piirissä – "Kriisineuvonta alkaa suuntautua myös bisneksien uudelleen suuntaamiseen”
 5. Kylänpään uuden asuinalueen prameat hulevesijärjestelyt puhuttavat – alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hieman
 6. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 7. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 8. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"
 9. Ruoka: Martina, 35, on vieraillut jäätelöyliopistossa Bolognassa ja syönyt alligaattoria Miamissa – "Onnistunut ruokamatka alkaa jo kotoa"
 10. Keusote sai 6,2 miljoonaa euroa valtionapua palvelujen kehittämiseen
 11. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 12. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita
 13. Koronakevät rojautti uusien henkilöautojen rekisteröinnitkin ennätyksellisen alas – sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa edelleen
 14. Somessa on lietsottu huhuja Venäjällä sattuneesta ydinonnettomuudesta – Seurauksena mahdollisesti terveyshaittaa aiheuttava hamstrausilmiö
 15. Vuokrat nousivat eniten isoissa kaupungeissa – poikkeusajasta huolimatta vuokra-asuntoja haettiin keväällä ennätysmäärä

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Nämä Nurmijärven leikkikentät kannattaa katsastaa – katso kuvat kaikilta leikkikentiltä
 2. Kylänpään uuden asuinalueen prameat hulevesijärjestelyt puhuttavat – alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hieman
 3. Työttömien määrä jatkaa hidasta kasvuaan Nurmijärvellä
 4. Yleinen moka parvekelasien pesussa voi pilata koko lopputuloksen – Ammattilainen listasi 5 vältettävää virhettä
 5. Nurmijärven kunta osti ränsistyneen huoltoaseman Kirkonkylän keskustasta 170 000 eurolla
 6. Avoimet puutarhat -tapahtumaan mukaan lähteneessä Pellonreunan puutarhassa ei kitketä eikä kastella – "Helpottaa, kun ei tarvitse noudattaa mitään tiettyä suunnitelmaa"
 7. Kysely: Kaksi kolmesta suomalaisesta tympiintyi asuinkumppaniinsa karanteenin aikana
 8. Isoniitun koulun lähellä pyritään lisäämään liikenneturvallisuutta – urakan tarkoitus valmistua elokuussa
 9. Tuore tutkimus: kauran ja rukiin kuidut jarruttavat lihomista ja maksakin kiittää
 10. Korona vei Nurmijärveltä yli 15 miljoonaa verotuloja – investoinnit tarpeen puolittaa
 11. Nyt on oikea aika pakastaa mansikoita, sillä pääsatokausi on alkanut – Pieneen pakastimeen mansikat kannattaa pilkkoa
 12. Valokuvaamo ja hieroja saman oven takaa – ystävykset tarvitsivat yrityksilleen tilat ja päätyivät yhteisiin: "Työskentelemme vuorotellen"
 13. Heikkarin tulevaisuus vielä avoinna – kunta tietoinen vuokrasopimuksen irtisanoisen riskeistä
 14. Autokaupassa hienoista kohennusta, myynti jää silti reilusti viime vuodesta – Autoala: "Sähköautojen hankintatukea pitää uudistaa"
 15. Lähes tuhat yritystä Keuken tuen piirissä – "Kriisineuvonta alkaa suuntautua myös bisneksien uudelleen suuntaamiseen”

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.