Eppu Normaalin keikka Taaborilla perutaan – oli jo loppuunmyyty

Eppu Normaalin piti esiintyä Taaborinvuorella 1.8.2020. Harri Teitto

Riikka Laine

Eppu Normaalin loppuunmyyty keikka Taaborinvuorella joudutaan perumaan koronatilanteen takia.

Nurmijärven kunnan kulttuuripalvelut kertoo tiedotteessaan, että päätös konsertin perumisesta tehtiin raskain mielin.

– Taaborinvuorella oli tarkoitus juhlia tänä kesänä sitä, että Taabivuovuori soi –konsertti järjestetään 25. kerran. Esiintyjäksi saatiin Eppu Normaali, jota monet ovat pitkään toivoneet Taaborille. Konsertin peruuntuminen on meille luonnollisesti kova pettymys. Tapahtuman järjestäjänä jouduimme kuitenkin tekemään tämän päätöksen, kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Myös muut Taaborinvuoren tapahtumat on peruttu elokuun alkuun saakka.

Kulttuuripalvelut aikoo järjestää 25. Taaborinvuori soi –konsertin ensi vuonna siinä tapauksessa, että isoja tapahtumia on taas lupa järjestää. Päätös konsertin järjestämisestä tehdään sitten, kun ensi kesän tilanteesta tiedetään enemmän.

Jos isot tapahtumat ovat kiellettyjä vielä reilun vuoden kuluttua, kulttuuripalveluiden suunnitelmissa on järjestää Taaborinvuorella pienempiä tapahtumia.

Eppu Normaalin konserttiin lipun ostaneet voivat hakea rahojen palautusta Lippupisteestä syyskuun loppuun saakka. Lisätietoa rahojen palautuksesta saa Lippupisteen verkkosivuilta.

Museot auki kesäkuussa, loppukesästä kesäteatteria ja yhteislaulua

Vaikka Taaborin tapahtumat on peruttu elokuun alkuun saakka, niin Taaborinvuoren vieressä sijaitsevaan Aleksis Kiven kotiin voi tutustua 3.6. alkaen keskiviikosta sunnuntaihin kello 11–18. Heinä- ja elokuussa Aleksis Kiven koti on auki tiistaista sunnuntaihin kello 11-18.

Taaborinvuoren puolella museonäyttelyt avataan heinäkuussa. Näyttelyt ovat auki 1.–31.7. tiistaista sunnuntaihin. Museossa vierailijoiden tulee noudattaa koronan vuoksi annettuja ohjeistuksia.

Kesäteatteritunnelmaa on luvassa elokuussa, kun Kivi-juhlien Seitsemän veljestä -näytelmän esitykset nähdään Taaborinvuorella 19.–30.8.

Kunnan kulttuuripalveluiden mukaan myös loppukesän yhteislaulutilaisuudet on tarkoitus järjestää suunnitelmien mukaisesti. Kivi-juhlat ry:n ja Nurmijärven Opiston yhteinen lasten yhteislaulutilaisuus pidetään sunnuntaina 30.8. Tilaisuuden laulattajana toimii maamme arvostetuimpiin lastenkulttuurin tekijöihin kuuluva säveltäjä ja musiikkikasvattaja, nurmijärveläinen Soili Perkiö.

Ruotsinkielinen yhteislauluilta on luvassa puolestaan 5.9., kun Svenska Föreningen i Nurmijärvi järjestämässä illassa Thomas Lundin ja Calle laulavat yhdessä yleisön kanssa monipuolista musiikkia schlagereista ruotsalaisiin hitteihin ja popista rokkiin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut