Eppu Normaalin keikka Taaborilla perutaan – oli jo loppuunmyyty

Eppu Normaalin piti esiintyä Taaborinvuorella 1.8.2020. Harri Teitto

Riikka Laine

Eppu Normaalin loppuunmyyty keikka Taaborinvuorella joudutaan perumaan koronatilanteen takia.

Nurmijärven kunnan kulttuuripalvelut kertoo tiedotteessaan, että päätös konsertin perumisesta tehtiin raskain mielin.

– Taaborinvuorella oli tarkoitus juhlia tänä kesänä sitä, että Taabivuovuori soi –konsertti järjestetään 25. kerran. Esiintyjäksi saatiin Eppu Normaali, jota monet ovat pitkään toivoneet Taaborille. Konsertin peruuntuminen on meille luonnollisesti kova pettymys. Tapahtuman järjestäjänä jouduimme kuitenkin tekemään tämän päätöksen, kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Myös muut Taaborinvuoren tapahtumat on peruttu elokuun alkuun saakka.

Kulttuuripalvelut aikoo järjestää 25. Taaborinvuori soi –konsertin ensi vuonna siinä tapauksessa, että isoja tapahtumia on taas lupa järjestää. Päätös konsertin järjestämisestä tehdään sitten, kun ensi kesän tilanteesta tiedetään enemmän.

Jos isot tapahtumat ovat kiellettyjä vielä reilun vuoden kuluttua, kulttuuripalveluiden suunnitelmissa on järjestää Taaborinvuorella pienempiä tapahtumia.

Eppu Normaalin konserttiin lipun ostaneet voivat hakea rahojen palautusta Lippupisteestä syyskuun loppuun saakka. Lisätietoa rahojen palautuksesta saa Lippupisteen verkkosivuilta.

Museot auki kesäkuussa, loppukesästä kesäteatteria ja yhteislaulua

Vaikka Taaborin tapahtumat on peruttu elokuun alkuun saakka, niin Taaborinvuoren vieressä sijaitsevaan Aleksis Kiven kotiin voi tutustua 3.6. alkaen keskiviikosta sunnuntaihin kello 11–18. Heinä- ja elokuussa Aleksis Kiven koti on auki tiistaista sunnuntaihin kello 11-18.

Taaborinvuoren puolella museonäyttelyt avataan heinäkuussa. Näyttelyt ovat auki 1.–31.7. tiistaista sunnuntaihin. Museossa vierailijoiden tulee noudattaa koronan vuoksi annettuja ohjeistuksia.

Kesäteatteritunnelmaa on luvassa elokuussa, kun Kivi-juhlien Seitsemän veljestä -näytelmän esitykset nähdään Taaborinvuorella 19.–30.8.

Kunnan kulttuuripalveluiden mukaan myös loppukesän yhteislaulutilaisuudet on tarkoitus järjestää suunnitelmien mukaisesti. Kivi-juhlat ry:n ja Nurmijärven Opiston yhteinen lasten yhteislaulutilaisuus pidetään sunnuntaina 30.8. Tilaisuuden laulattajana toimii maamme arvostetuimpiin lastenkulttuurin tekijöihin kuuluva säveltäjä ja musiikkikasvattaja, nurmijärveläinen Soili Perkiö.

Ruotsinkielinen yhteislauluilta on luvassa puolestaan 5.9., kun Svenska Föreningen i Nurmijärvi järjestämässä illassa Thomas Lundin ja Calle laulavat yhdessä yleisön kanssa monipuolista musiikkia schlagereista ruotsalaisiin hitteihin ja popista rokkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Mäntysalon valokuituyhteydet kuntoon – "Koronakevät on opettanut monelle, miten tärkeä varma nettiyhteys on"
 2. Korona vei Nurmijärveltä yli 15 miljoonaa verotuloja – investoinnit tarpeen puolittaa
 3. Työttömien määrä jatkaa hidasta kasvuaan Nurmijärvellä
 4. Lähes tuhat yritystä Keuken tuen piirissä – "Kriisineuvonta alkaa suuntautua myös bisneksien uudelleen suuntaamiseen”
 5. Kylänpään uuden asuinalueen prameat hulevesijärjestelyt puhuttavat – alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hieman
 6. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 7. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 8. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 9. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"
 10. Ruoka: Martina, 35, on vieraillut jäätelöyliopistossa Bolognassa ja syönyt alligaattoria Miamissa – "Onnistunut ruokamatka alkaa jo kotoa"
 11. Keusote sai 6,2 miljoonaa euroa valtionapua palvelujen kehittämiseen
 12. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 13. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita
 14. Koronakevät rojautti uusien henkilöautojen rekisteröinnitkin ennätyksellisen alas – sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa edelleen
 15. Somessa on lietsottu huhuja Venäjällä sattuneesta ydinonnettomuudesta – Seurauksena mahdollisesti terveyshaittaa aiheuttava hamstrausilmiö

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Nämä Nurmijärven leikkikentät kannattaa katsastaa – katso kuvat kaikilta leikkikentiltä
 2. Kylänpään uuden asuinalueen prameat hulevesijärjestelyt puhuttavat – alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hieman
 3. Työttömien määrä jatkaa hidasta kasvuaan Nurmijärvellä
 4. Korona vei Nurmijärveltä yli 15 miljoonaa verotuloja – investoinnit tarpeen puolittaa
 5. Yleinen moka parvekelasien pesussa voi pilata koko lopputuloksen – Ammattilainen listasi 5 vältettävää virhettä
 6. Nurmijärven kunta osti ränsistyneen huoltoaseman Kirkonkylän keskustasta 170 000 eurolla
 7. Avoimet puutarhat -tapahtumaan mukaan lähteneessä Pellonreunan puutarhassa ei kitketä eikä kastella – "Helpottaa, kun ei tarvitse noudattaa mitään tiettyä suunnitelmaa"
 8. Kysely: Kaksi kolmesta suomalaisesta tympiintyi asuinkumppaniinsa karanteenin aikana
 9. Isoniitun koulun lähellä pyritään lisäämään liikenneturvallisuutta – urakan tarkoitus valmistua elokuussa
 10. Tuore tutkimus: kauran ja rukiin kuidut jarruttavat lihomista ja maksakin kiittää
 11. Valokuvaamo ja hieroja saman oven takaa – ystävykset tarvitsivat yrityksilleen tilat ja päätyivät yhteisiin: "Työskentelemme vuorotellen"
 12. Nyt on oikea aika pakastaa mansikoita, sillä pääsatokausi on alkanut – Pieneen pakastimeen mansikat kannattaa pilkkoa
 13. Huumeidenkäyttäjien läheisten vertaistukiryhmä aloittaa Klaukkalassa – kokoontuu koko kesän ajan
 14. Mäntysalon valokuituyhteydet kuntoon – "Koronakevät on opettanut monelle, miten tärkeä varma nettiyhteys on"
 15. Heikkarin tulevaisuus vielä avoinna – kunta tietoinen vuokrasopimuksen irtisanoisen riskeistä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.