Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten puhelinpalvelussa teknisiä ongelmia – palvelukatkoksia ja puheluiden ruuhkautumista

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hoitotarvikepalvelun puhelinjärjestelmässä on ollut teknisiä haasteita.

Ne ovat viivästyttäneet hoitotarviketilausten käsittelyä ja toimituksia, Keusote kertoo tiedotteessaan.

Ongelmat ovat pääosin aiheutuneet uuden puhelinpalvelujärjestelmän käyttöönotosta, mikä on näkynyt myös Keusoten asiakaspalautteissa.

Keusote otti järjestelmän käyttöön 4. toukokuuta.

Puhelinpalvelujärjestelmässä olleet tekniset ongelmat ovat aiheuttaneet palvelukatkoksia ja puheluiden ruuhkautumista.

Keusoten mukaan ilmenneet ongelmat on nyt saatu korjattua, ja järjestelmään on tehty myös muita palvelun toimivuutta ja sujuvuutta parantavia korjauksia asiakaspalvelun nopeuttamiseksi.

Hoitotarvikkeiden tilaus- ja toimituskäytäntöjen uudistamisen lähtökohtana on ollut asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen.

Alueellisella hoitotarvikepalvelulla halutaan varmistaa palvelun saatavuus kaikille Keusoten alueen kuntalaisille yhdenvertaisesti.

Hoitotarvikkeiden tilaaminen on mahdollista ympäri vuorokauden ja tarvikkeet toimitetaan joustavasti asiakkaan valitsemaan Postin noutoautomattiin tai postitoimipisteeseen.

– Kun puhelinpalvelun tekniset ongelmat on ratkaistu ja uusi palvelumalli on tullut asiakkaille tutummaksi, tulevat palvelun hyödyt asiakkaille paremmin esille, kertoo tiedotteessa Keusoten johtava asiantuntija Minna Lohtander.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on vaikeuttanut uudistuksen läpivientiä.

Keusotessa hoitotarvikejakelun uudistaminen nähtiin kuitenkin tärkeäksi, koska se palvelee erityisesti koronaviruksen kannalta riskiryhmään kuuluvia kuntalaisia.

– Postin jakelupisteiden aukioloajat ovat laajemmat kuin terveysasemien, jolloin asiakkailla on uudessa palvelumallissa paremmat mahdollisuudet valita asiointinsa ajankohta, sanoo palvelujohtaja Susanna Pitkänen.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä ovat mukana Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.