Vähittäiskaupan suuryksikölle tehdään tilaa Kirkonkylässä? Kunta laittoi vireille asemakaavan muutoksen

Kuvituskuva. Riikka Laine
Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Nurmijärven kunta on laittanut vireille asemakaavan muuttamisen Kirkonkylässä Rajamäentien ja Raalantien risteyksen tuntumassa.

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on tutkia liikerakennusten korttelialueen laajentamista Sairaalantiehen asti sekä Kirkonkylän terveysaseman risteyksen liikenteen liikennejärjestelyjen kehittämistä liikenteen sujuvuuden ja turvallisuuden näkökulmasta.

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaan alueelle suunnitellaan kaupallisten palvelujen aluetta, joka mahdollistaa voimassa olevassa asemakavassa osoitettua suuremman vähittäiskaupan suuryksikön sijoittamisen alueelle.

Nurmijärven kunnan tekninen johtaja Jouko Lehtonen ilmoitti kyseisen asemakaavan muutoksen vireille tulosta toukokuussa viranhaltijapäätöksellään.

Päätöksen mukaan Kirkonkylän keskustan laajentuessa pohjoiseen on keskustan Toreenin puoleisten palvelujen kehittäminen perusteltua niin palvelujen saatavuuden kuin kilpailun kehittämisenkin näkökulmasta.

Kommentoi

Mainos: Nurmijärven Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö

Toimiva arki turvaa hyvää elämää – hyvinvointi kuuluu kaikille

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut