Nordqvistille ennakoidaan huimaa kasvua – "liikevaihdon triplaus 2020-luvulla täysin mahdollista"

Uudenmaan Kasvupolun kolme potentiaalisinta kasvuyritystä ovat nurmijärveläinen Nordqvist Oy, raaseporilainen Mustion Linna/Oy Svartå Gård Ab ja porvoolainen Dream Factory Oy. Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.–29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Perusteluissa todetaan, että jo neljänkymmenen vuoden ajan toiminut Nordqvist omaa elämyksellisen tarinan. Tuomaristo arvosti Nordqvistin vahvaa näyttöä kasvusta. Kansainvälistyminen on jo aloitettu ja viennissä on hyvin kasvupotentiaalia. Tuomaristo uskoo, että liikevaihdon triplaus 2020-luvulla on täysin mahdollista.

Dream Factory Oy on visuaaliseen tilasuunnitteluun, somistamiseen, lavastamiseen sekä kalustamiseen erikoistunut yritys. Mustion Linna on puolestaan kansallisesti merkittävä suomalainen kulttuuriperintökohde, joka tuottaa ainutlaatuisessa historiallisessa ympäristössään majoitus- ja ravintolapalveluita.

Uudenmaan Kasvupolun tuomaristoon kuuluivat Elina Pekkarinen, Keuke, Tom Gammals, Novago, Jutta Westerlund, Posintra, Petri Graeffe, Uudenmaan Yrittäjät, Niclas Tåg, Uudenmaan TE-toimisto.

Uudenmaan Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Keuke, Länsi-Uudenmaan kauppakamari, Uudenmaan TE-toimisto, Helsingin seudun kauppakamari, Uudenmaan Yrittäjät, Novago, Luksia, Posintra, Nordea, Porvoon Energia sekä Uudenmaan liitto.s

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut