Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ravintolat avasivat ovensa ­– Nurmijärven ravintolatarjontaan tullut keväällä myös pari uutta tulokasta

Monet ravintolat ovat saaneet ovensa avattua jälleen tänään, kun hallituksen määräys ravintoloiden sulkemisesta päättyi.

Nurmijärvellä avoinna on nyt valtaosa ravintoloista, vaikka toki ravintolat joutuvat rajoittamaan sisätiloissaan aasiakasmääriään puoleen normaalista ja lounaspaikat tarjoavat lounaan annoksina ja toimivat muutenkin poikkeusjärjestelyin.

Pidempään toimineiden ravintoloiden lisäksi kevään aikana ravintolatarjontaan on saatu muutama uusi tulokas.

Kirkonkylässä sijaitseva ravintola Nurmi ehti toimia vain muutaman päivän ennen koronaepidemian puhkeamista, mutta nyt ravintolan Facebook-sivuilla kerrotaan ravintolan avautuvan 1.6.

Nurmi palvelee asiakkaita Kirkonkylän torin laidalla nepalilaisen ravintolan Tinaun vanhoissa tiloissa.

Nurmi-ravintolassa tarjotaan nepalilaista ruokaa ja burgereita. Ravintolalla on myös anniskeluoikeudet ja torin puolella terassi.

Klaukkalassa vähän vastaavaan tilanteeseen joutui Lounaskahvila Kotoisa, joka ehti palvella asiakkaita vain muutaman päivän ennen koronatilanteen puhkeamista. K-Citymarketin vieressä, entisen Cafe Viirin tiloissa palveleva lounaskahvila on ollut suljettuna maaliskuun lopusta lähtien.

Nyt yritys kertoo Facebook-sivuillaan avaavansa ovensa ensi viikon maanantaina 8.6.

Lounaskahvila Kotoisa ei ole vielä julkaissut ruokalistojaan, mutta ennen koronaa lounaskahvilasta sai kotiruokaa ja leivonnaisia sekä lisäksi yritys on toimittanut koronaepidemia-aikana lounassalaatteja K-Citymarkettiin.